LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
meer bezoekers op je website? meer omzet halen uit je website? meer verkopen via jouw webshop? een snellere website?


Ja, dat wil ik!

veertjes Meer bezoekers
veertjes Meer conversies
veertjes Meer omzet
veertjes Conversieverhogende teksten

Van bezoeker naar klant

Met conversie optimalisatie neem je alle obstakels in de website weg waardoor het voor de bezoeker veel gemakkelijker en eenvoudiger is om iets te doen. Een conversie optimalisatie bureau helpt je om van een bezoeker een klant te maken. Deze techniek noemen we ook wel CRO wat staat voor Conversie Ratio Optimalisatie.

Conversies verhogen

Het verhogen van het aantal conversies is het voornaamste doel van conversie optimalisatie. Een conversie is het uitvoeren van een gewenste actie door een bezoeker op de website. Voorbeelden van conversies zijn het aanvragen van een offerte, het bestellen van een product of aanmelden voor de nieuwsbrief. Met conversie optimalisatie stimuleer je bezoekers om deze gewenste acties uit te voeren. Opvallende buttons, duidelijke kopjes en grafische elementen kunnen helpen om conversies te verhogen.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat conversie optimalisatie in zijn werk?

Inventariserend gesprek

Als een website weinig aanvragen of bestellingen binnenkrijgt, betekent dat weinig omzet voor de ondernemer. Dat is de voornaamste reden voor bedrijven om met ons om de tafel te gaan. We beginnen dan altijd met een inventariserend gesprek. Daarmee krijgen we helder wat de wensen van de ondernemer zijn en waar hij op dit moment tegenaan loopt.

Onderzoek

Hoe komt het dat de website of webshop nauwelijks aanvragen binnenkrijgt? In de tweede fase onderzoeken we waarom de website nog niet de gewenste resultaten oplevert. Ons onderzoek begint met een 0-meting. We bekijken hoeveel aanvragen en bestellingen de website op dit moment krijgt. En waar we eventueel naar toe kunnen. We kijken naar de knelpunten en fouten in de website, observeren het bezoekersgedrag en kijken naar gegevens uit Google Analytcis.

Advies

Naar aanleiding van het onderzoek stellen wij een rapportage op met concrete advies- en verbeterpunten. Met deze punten is het mogelijk om het conversiepercentage te verhogen. Het kan betekenen dat bestelknoppen op andere plekken nodig zijn. In sommige gevallen is een compleet redesign van de website wenselijk. De advies- en verbeterpunten nemen wij samen met je door.

Uitvoering

Als je akkoord bent met de advies- en verbeterpunten, gaan wij over tot uitvoering van de actiepunten. We voeren de aanbevelingen door en meten het effect van de aanpassingen. Denk aan het toevoegen van duidelijke call-to-action buttons, het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de website of het herschrijven van teksten.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Very good two way communication resulting in an excellent presentation of our museum.

  thumb Bert Haasjes

  5 star review  Bureau Hanze heeft mijn wensen heel mooie weten te vertalen in een huisstijl en nieuwe website. De communicatie verloopt snel en soepel en alle afspraken worden netjes nagekomen. Fijne mensen om mee samen te werken. Mooie combi van professioneel & zakelijk en tegelijkertijd fijn toegankelijk.

  thumb Renate Hofstede

  5 star review  Bureau Hanze heeft voor onze dekenwasserij een nieuwe website gemaakt en een supermooi logo ontworpen. Ik ging er v.w.b. de website helemaal blanco in, maar Colin heeft na een paar gesprekken de wensen perfect vertaald naar een website die helemaal bij de stijl van ons bedrijf past. Er is enorm veel kennis van zaken bij alle medewerkers van Bureau Hanze, en duidelijke en snelle communicatie. Ze weten precies wat wel of juist niet goed werkt op de website en geven hier goed advies in. Ook offline marketing is hen toevertrouwd, en ben ook hier heel blij mee. Het is een heel professioneel bedrijf, met fijne mensen om mee samen te werken!

  thumb Stefanie Verhoef

  5 star review  Bureau Hanze is an online marketing agency with highly skilled staff. Really recommended.

  thumb Aryhmmkkjan Kiel

  5 star review  Een bedrijf met een professionele aanpak en een prettige gesprekspartner

  thumb Rene Meinema

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

Testen

Om te kijken wat het beste werkt, testen we als conversie optimalisatie bureau verschillende technieken. Zo kan de kleur en de grootte van een button al verschil maken. Ook beeldmateriaal speelt een grote rol. Persoonlijke en professionele fotografie spreekt meer aan dan algemene stockfoto’s. Met behulp van analyseprogramma’s volgen wij het gedrag van bezoekers en kunnen wij precies zien wat ze wel en juist niet doen.

Evalueren

Na de testperiode gaan we weer in gesprek om het proces te evalueren. We laten zien wat het effect van de aanpassingen is geweest. Ook vragen we de ondernemer wat hij zelf heeft gemerkt naar aanleiding van de conversie optimalisatie. Sommige resultaten zijn niet altijd rechtstreeks te achterhalen. Een bezoeker noteert bijvoorbeeld het telefoonnummer en belt op een later moment naar het bedrijf.

Bijsturen

Conversie optimalisatie is niet in een keer klaar. Conversies verhogen is een belangrijk proces waar regelmatig aandacht voor moet zijn. Zo kan een pagina ineens uit de lucht zijn waardoor de bezoeker een 404-melding krijgt. Of de website laadt niet meer snel, omdat er steeds meer zware bestanden op zijn geplaatst. Wij monitoren continu de technische staat van de website en houden in Google Analytics de gestelde doelen nauwkeurig in de gaten. Ook dat doen we als conversie optimalisatie bureau.

Conversie optimalisatie bureau inschakelen?

Merk je dat je weinig aanvragen krijgt uit jouw website of webshop? Blijft de omzet achter? Wil je de conversies verhogen? Wij nemen jouw website graag onder de loep. Door middel van conversie optimalisatie maken wij van bezoekers klanten. We maken de website effectiever, gebruiksvriendelijker en sneller. Het resultaat is meer aanvragen, leads en omzet. Neem nu contact op voor een eerste gesprek.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×