LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
mooie luchtbeelden? gedetailleerde en haarscherpe videobeelden? meer interactie? een dronevideo laten maken? unieke dronefotografie?


Ja, dat wil ik!

veertjes Unieke beelden
veertjes ROC-light gecertificeerd
veertjesVideo & Fotografie
veertjes Erkend dronespecialist

Dronefotografie laten maken?

Op zoek naar een drone fotograaf om dronefoto’s te laten maken? Bij Bureau Hanze helpen we je graag verder. Onze dronepiloot beschikt over een ROC-light certificaat, geschikt voor commerciële vluchten. Dronefotografie is een unieke manier van fotograferen, waarbij jouw bedrijf opnieuw op de kaart wordt gezet.

Unieke foto's

Dronefotografie is een unieke manier van fotograferen en zorgt dan ook voor unieke foto’s. Met deze foto’s breng je op een mooie en duidelijke manier bijvoorbeeld je bedrijfspand in beeld. Door dronefotografie te laten maken, heb je foto’s die een verrijking zijn voor je content. Deze foto’s zijn namelijk een verrijking voor de tekst en andere fotografie die je van bijvoorbeeld een project hebt.

Bekijk dronefotografie door ons gemaakt:

Bekijk dronefotografie door ons gemaakt:

Professionele dronefotograaf

Bureau Hanze beschikt over een professionele dronefotograaf. Onze dronefotograaf heeft een ROC-light certificaat. Dit betekent dat wij commerciële vluchten uit mogen voeren en dat wij dus dronefoto’s mogen maken.

Wij vliegen met de DJI Mavic Air. Een drone, die bekend staat om haar gedetailleerde en scherpe foto’s in 4K kwaliteit (beste kwaliteit). De drone wordt bestuurd met een controller en een smartphone. De drone staat ingeschreven onder nummer PH-6DT in het Luchtvaartregister.

Werkwijze dronefotograaf

Wanneer je dronefotografie wil laten maken, is het verstandig om hier een gecertificeerd bedrijf voor in te schakelen. Het is namelijk niet toegestaan om een dronefotograaf zonder certificaat commercieel te laten vliegen. Een gecertificeerde dronefotograaf, zoals wij bij Bureau Hanze hebben, weet waar wel en niet gevlogen mag worden.

Het is belangrijk om een goede voorbereiding te hebben wanneer er dronefoto’s gemaakt gaan worden. Voor de vlucht maakt de dronefotograaf een vliegschema, zodat we zeker weten dat we alle dronefoto’s kunnen maken. Bij dit vliegschema houden we rekening met no flight zones en restricted fly zones, zones waar je niet of volgens bepaalde voorwaarden mag vliegen.

Wat kost dronefoto's laten maken?

De kosten van dronefotografie verschillen, dit ligt namelijk aan de hoeveelheid foto’s die gemaakt moeten worden. Vooraf kijken we naar de mogelijkheden zoals vlieglocaties en bekijken we welke dronefoto’s er gemaakt gaan worden.

Wil jij graag dronefoto’s laten maken of wil je meer informatie over onze dronefotografie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zorgen dat jouw dronefoto’s een succes worden.

Onze drone is geregistreerd in het luchtvaartregister van het Ministerie van Luchtvaart & Transport

Wat zeggen anderen over ons?

  5 star review  Ik ben een tevreden klant van Bureau Hanze. Er straalt professionaliteit van uit, zij hebben veel expertise in huis en als Mediabureau MEER werk ik graag met ze samen.

  thumb Erik Riemens

  5 star review  Bureau Hanze heeft voor Snowsports Zwolle de marketing opgezet en uitgevoerd. Ze hebben onder andere het logo ontworpen, de website gemaakt en gezorgd dat deze goed gevonden wordt en verzorgen de berichtgevingen op social media. De samenwerking vind ik erg prettig. Korte lijntjes, veel meedenken en verplaatsen in onze situatie. En (uiteraard) merk je dat ze kennis van zaken hebben.

  thumb Alexander de Boer

  5 star review  Het is erg prettig om te werken en te schakelen met de mannen van Bureau Hanze. Ze denken mee in onze plannen en adviseren waar nodig. Professionaliteit en de juiste uitstraling staan voorop in hun werk.

  thumb Patrick Visch

Laat je informeren over de mogelijkheden over dronefotografie laten maken

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

   
  Direct contact met onze drone-piloot Colin Pelleboer

  085 06 40 200
  colin@bureauhanze.nl
   
  Bel ons
  Adres
  ×