LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
een pakkende huisstijl? een sterk en onderscheidend logo? jouw huisstijl vernieuwen? uitstralen waar jouw bedrijf voor staat?


Ja, dat wil ik!

veertjes Logo en huisstijl
veertjes Pakkend en onderscheidend
veertjes Logopresentatie
veertjes Huisstijlhandboek

Visuele identiteit

Maar met alleen een logo ben je er nog niet. Bij het logo hoort een herkenbare huisstijl. Een stijl die aansluit op identiteit van het bedrijf. Daarom noemen we een huisstijl ook wel de visuele identiteit van een organisatie.

Wij zijn gespecialiseerd in maken van een logo en huisstijl. Onze grafisch specialisten ontwerpen een pakkende huisstijl waarmee jouw bedrijf zeker een goede eerste indruk maakt.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat het maken van een logo en huisstijl in zijn werk?

Inventariserend gesprek

Tijdens het eerste inventariserende gesprek bespreken we jouw wensen. Wat je wilt uitstralen als bedrijf vormt hierbij een belangrijke vraag. Maar ook je producten, diensten en doelgroep nemen we met elkaar door om te komen tot een sterk(e) logo en huisstijl.

Markt- en concurrentieonderzoek

Na het inventariserende gesprek doen we onderzoek. We nemen de markt waarin je opereert onder de loep. Op basis hiervan ontdekken we welke stijlen en kleuren passen in jouw branche. Ook kijken we naar je concurrentie om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen uniek zijn.

Recente projecten:

Huisstijl en logo laten maken

De ontwerpfase kan beginnen. Onze vormgevers vertalen jouw wensen naar een uniek beeld. In de meeste gevallen bestaat het logo uit een naam en een beeldmerk. Bij de naam speelt de typografie een belangrijke rol. Bij het beeldmerk staat het ontwerpen van een krachtig en uniek icoon centraal. Deze onderdelen vormen samen het logo.

Kleuren bepalen

Met kleur geef je jouw klanten een bepaald gevoel mee. Ook zegt de keuze voor een kleur iets over jouw bedrijf. Wist je bijvoorbeeld dat horecabedrijven vaak voor een zwart logo kiezen? Het past bij de luxe en avondsfeer die ze willen uitstralen. Onze grafische specialisten denken goed na over de kleuren die zij toepassen in het logo en de huisstijl. Wij kennen de betekenissen van kleuren op ons duimpje en adviseren je daarbij.

Logopresentatie

Tadaaa! Tijdens de logopresentatie krijg je verschillende ontwerpen te zien op basis van jouw wensen. Ontwerpen die aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf, want dat vormt de basis voor succes. Bij elk ontwerp lichten we de keuze voor het beeldmerk, de typografie en kleur toe. Na de presentatie bepaal jij zelf voor welk ontwerp je gaat.

Uitwerking huisstijl

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit de logo's, gaan wij de volledige huisstijl ontwerpen. We passen de huisstijl toe op al je communicatiemiddelen. Denk aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, banners, een bedrijfsbus en natuurlijk de website. Daarnaast leggen wij het logo en de huisstijl voor je vast in een huisstijlhandboek. Een document waarin de richtlijnen en regels voor het gebruik van de huisstijl staan. Een noodzakelijk handboek voor het consistent toepassen van de jouw huisstijl.

Logo laten maken?

Is jouw logo verouderd? Of begrijpen mensen niet wat jouw beeldmerk betekent? Of heb je nog helemaal geen logo of huisstijl? Tijd om de grafisch specialisten van Bureau Hanze eens te bellen om een (nieuw) logo te laten maken.

Bel ons
Adres
×