VACATURE


Mediavormgever

Als mediavormgever houd jij van beelden. Jij weet hoe de boodschap van je opdrachtgever het beste naar voren komt. Je gaat huisstijlen creëren, online en offline advertenties en flyers maken en websites vormgeven. Kortom een creatieve, leerzame en veelzijdige stage.

Bureau Hanze
Wij zijn een jong en ambitieus communicatiebureau in Elburg (GLD). We groeien hard en om die reden op zoek naar talentvolle vormgever. Vanwege flexibele omgang met de medewerkers, wordt er wel van je verwacht dat je met deze verantwoordelijkheid kan omgaan. De "teamspirit" is hecht en successen worden dan ook samen gevierd.

Uitingen creëren
Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van uitingen, kan concepten en ideeën aan de hand van een briefing naar inspirerende, activerende ontwerpen omtoveren. Door de wisselende werkzaamheden is het nodig dat je goed kunt plannen en gestructureerd werkt.

Werkzaamheden
Voor de functie Mediavormgever zoeken wij een creatieveling die het leuk vindt gevarieerd te mogen werken, Daarbij houd jij je vooral bezig met het vormgeven van middelen zoals:

- Social media advertenties
- Logo en huisstijl ontwikkeling
- Ontwikkelen van poster / banners
- Social media banners
- Webdesign

Functie eisen:
- Afgeronde MBO opleiding Mediavormgeving (of vergelijkbaar) - Ervaring met Adobe Photoshop / Illustrator/ Indesign
- Passie voor vormgeving
- Maar vooral een creatieve geest

Wat bieden wij:
- Goed marktconform salaris
- Gezellig team
- Goede werkplek met iMac
- Elke vrijdag lekkere broodjes


Solliciteren
Ben jij deze creatieveling en vind je het leuk om bij een jong en groeiend communicatiebureau te werken? Stuur dan je cv en portfolio naar info@bureauhanze.nl. We vinden het altijd leuk om iets van je werk/portfolio te zien.
Student aan het werk

Bel ons
Adres