Achter de Poorte - Bureau Hanze

Achter de Poorte

 
Klant:

Achter de Poorte

Wanneer:

2017

Natasja Bijl neemt als tweede generatie het restaurant van haar ouders over. Restaurant Achter de Poorte bevindt zich op een van de mooiste plekken in Elburg. In een gemoedelijke sfeer geniet u hier van een 'Frans Mediterrane' keuken.

De eigenaresse vroeg ons om de uitstraling te vernieuwen. Tijdens onze persoonlijke kennismaking liet ze ons weten een frisse en stijlvolle huisstijl te ambiëren. Een stijl die past bij de keuken, medewerkers en de gerechten. Onze grafische vormgevers zijn aan de slag gegaan en lieten drie ontwerpen zien. Nadat de keuze was gevallen op haar favoriete logo, zijn we aan de slag gegaan met de overige huisstijlmiddelen. Daarna was het de beurt aan de nieuwe website. Wij ontworpen een frisse en overzichtelijke website en zorgden voor goede vindbaarheid. Het resultaat is te zien op www.achterdepoorte.nl
Grafische vormgeving
Wij realiseren grafische vormgeving dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Het gaat dan om vormgeving in de breedste zin van het woord. Van logo tot aan een brochure, of zelfs een compleet huisstijlpakket. Zowel offline als voor het web. Samen met u komen we tot een grafisch voorstel, bij akkoord gaan we dit voor u realiseren. Dit kan in drukwerk, maar ook voor beeld. Wij waarborgen de kwaliteit doordat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op grafisch gebied. Hierdoor krijgt u grafische middelen die passen bij uw bedrijf en voldoen aan de eisen van deze tijd.

Webdesign
Wij ontzorgen bedrijven en organisaties niet alleen met het ontwerpen en bouwen van een website. Onze kracht zit ook in het schrijven van de teksten, online vindbaarheid en professionele fotografie. Bij een professionele website moeten deze onderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

Onze websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. Tot slot lenen onze websites zich hierdoor bij uitstek voor goede (online) marketing.
Bel ons
Adres