Bel People - Bureau Hanze

Bel People

Klant:

Bel People

Wanneer:

2018

Wij mochten een nieuwe website ontwikkelen voor Bel People in Amersfoort. Bel People is een netwerk bestaande uit juridische professionals en opdrachtgevers. Eigenaren Xander Visscher en Ingeborg Edelman zijn ervaren juristen. Al jaren doen ze dat op zelfstandige basis. Bij overheden, bedrijven en in de advocatuur. Wat tussen hen begon als een gesprek over het huidige recruitmentlandschap, mondde uit in een nieuw bedrijf: Bel People. Zij brengen professionals en opdrachtgevers bij elkaar in de vorm van netwerken, recruitment en werving en selectie.

Ben jij een ervaren jurist en op zoek naar een niewue uitdaging? Ga dan eens in gesprek met Bel People. Bekijk hier de website: www.belpeople.nl


Online en offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres