B&P Banking Finance - Bureau Hanze

B&P Banking Finance


Klant:

B&P Banking Finance

Wanneer:

2018

B&P Banking en Finance is een detacheringsbureau in Arnhem en bemiddelt bancaire professionals in zowel tijdelijke als permanente functies. Ze beschikken over een hechte groep betrouwbare en gedreven professionals waarvoor we graag een extra stap zetten. Door te kijken naar de wensen en behoeften van de professional en opdrachtgever gaan ze voor de perfecte match.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website voor B&P Banking & Finance. Ze waren op zoek naar een website die beter aansluit op hun identiteit. Zo vinden zij persoonlijke aandacht en betrokkenheid erg belangrijk. Ze kijken naar de mens achter de opdrachtgever en de kandidaat. Op basis daarvan maken ze de perfecte match.

Benieuwd naar de nieuwe website? www.bp-bankingfinance.nl

Online en offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres