Evink CNC Verspaning - Bureau Hanze

Evink CNC Verspaning

Klant:

Evink CNC Verspaning

Wanneer:

2018

Naast Evink Staalbouw en Engineering richtte directeur en eigenaar Gerrit Evink in 2017 Evink CNC Verspaning op. De nieuwe organisatie is een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van kleine tot middelgrote onderdelen. Hier bent u aan het juiste adres voor het CNC Draaien en Frezen van enkele stuks tot seriematig werk. Daarnaast verzorgen zij Prototyping, Engineering en Assemblage. Door hun innovatieve machines kunnen ze snel complexe producten leveren in de gewenste kwaliteit. Wij mochten voor Evink CNC Verspaning de nieuwe website ontwerpen en bouwen, zoekmachine optimalisatie verzorgen en de social media kanalen inrichten en beheren. Binnenkort gaan we aan de slag met een digitale nieuwsbrief en brochure.

Het resultaat van de nieuwe website is te zien op: www.evinkcncverspaning.nl

Online en offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Bel ons
Adres