Festival Wal-halla - Bureau Hanze

Festival Wal-halla


Klant:

Festival Wal-halla

Wanneer:

2018

Om een goed beeld te krijgen van de mooie festivallocatie vroeg de organisatie van Wal-halla ons om videobeelden te maken met onze drone. Wal-halla is een eendaags festival op de stadswal van de historische Hanzestad Elburg. Een feest voor iedereen; (kinder)theater, workshops, muziek, foodtrucks en een hippe markt.
Videomarketing
Je wilt als organisatie jouw doelgroep bereiken met de juiste doelgroep. Dan is het belangrijk dat je opvalt met unieke content. Videomarketing kan zeer doeltreffend zijn als het gaat om het promoten van je product, merk of dienst. De combinatie van beeld, geluid en tekst versterkt niet alleen de boodschap, met een video bereik je veel meer mensen op social media kanalen.

Meer verkopen met video
Wanneer potentiele klanten jouw product of dienst in een video zien, wordt het direct een stuk tastbaarder. De kans op aankoop wordt na het kijken van een video opeens met 60-80% verhoogd. Veel gebruikte soorten video’s zijn how to video’s, project- en vastgoedvideo’s en testimonials. Bij dat laatste laten wij jouw klant vertellen over je product, dienst of de samenwerking. Want je kan zelf wel vertellen hoe goed je bent, het is veel krachtiger als jouw klant dit doet. Wil je weten wat videomarketing voor jouw organisatie kan betekenen? Toon lef en probeer het eens uit. Wij verzekeren dat we je inspireren.
Bel ons
Adres