Gemeente Oldebroek - Bureau Hanze

Gemeente Oldebroek


Klant:

Gemeente Oldebroek

Wanneer:

2018

De gemeente Oldebroek organiseerde voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 een Facebook Live Debat. Zij vroegen Bureau Hanze om een Facebook campagne te bedenken ter promotie van dit debat met als doel voldoende kijkers en interactie tijdens het debat.

Daarvoor hebben we via Social Media campagne opgezet die alleen gericht was op jongeren tussen de 18-45 jaar in de gemeente Oldebroek. In de vorm van een event, diverse gepromote berichten en stellingen wisten we ruim 5869 mensen in de doelgroep te bereiken. Tijdens het debat resulteerde dat in ruim 2810 videoweergaven (kijkers) en ruim 383 reacties, vragen en opmerkingen door kijkers.

Een mooie samenwerking met de gemeente Oldebroek die erg content was met deze kijkcijfers ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen die twee dagen later plaatsvond.
Social Media
Bureau Hanze ondersteunt bedrijven met het strategisch en resultaatgericht inzetten van social media kanalen. Allereerst wordt gekeken naar uw doelgroep en uw doelstellingen. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak geschreven. Daarna bepaalt u of u zelf hiermee aan de slag gaat of dat u dit (gedeeltelijk) aan ons uitbesteedt. Wij helpen u online groeien, zodat u klaar bent voor de toekomst.

Online & offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres