Hollander Kantoorwensen op maat - Bureau Hanze

Hollander Kantoorwensen op maatKlant:

Hollander Kantoorwensen op maat

Wanneer:

2019


Vraag
Kantoorwensen op maat, dat is wat Hollander levert aan bedrijven en overheidsinstellingen. Voor het 5-jarig bestaan wilde eigenaar Harry Hollander de uitstraling van het bedrijf verder professionaliseren. “Het tijd voor de volgende stap in onze communicatie”, aldus de ondernemer.
Resultaat
Na een uitgebreide kennismaking en inventarisatie van de identiteit, doelgroep en het gewenste imago, zijn onze vormgevers aan de slag gegaan met het logo. In een persoonlijke presentatie werden drie voorstellen gepresenteerd. De keuze viel al snel op een van deze logo’s. Het design en de toepassing van de kleuren blauw en oranje geeft het logo een krachtig, betrouwbaar en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is gekozen voor een stijlvol en modern design. Dit sluit aan op de trendgevoeligheid van kantoormeubilair. Kortom, een helder en fris logo waar Hollander weer jaren mee vooruit kan.

Daarna hebben we de huisstijl vastgesteld in een huisstijlsheet en doorgevoerd op briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, social media kanalen, digitale nieuwsbrief en folder.

Review van Hollander:

Deze beoordeling ontvingen we na afloop van Harry Hollander over onze samenwerking:

In één woord "Professioneel", dat zijn de mensen Bureau Hanze, tijdens een prima inventarisatie vooraf, in een vervolg afspraak een prima presentatie, en vanuit de inventarisatie en een uitstekende realisatie. Ben zeer tevreden over de aanpak en realisatie van mijn nieuwe huisstijl.

Harry Hollander
Eigenaar
Bel ons
Adres