Kies Personeelsdiensten - Bureau Hanze

Kies Personeelsdiensten


Klant:

Kies Personeelsdiensten

Wanneer:

2018

Kies Personeelsdiensten in Apeldoorn vroeg ons een compleet nieuwe huisstijl te ontwerpen met aansluitend een website die goed aansluit op de identiteit van het bedrijf. Kies Personeelsdiensten is gespecialiseerd in Payroll, recruitment en HR-advies.

Bij Kies Personeelsdiensten vinden ze dat ondernemers geholpen moeten worden met het scheppen van werkgelegenheid. Payroll, recruitment en HR-advies zitten in hun DNA. Ze onderscheiden zich door persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt. Daarnaast schakelen ze snel en bieden passende personeelsoplossingen voor elk bedrijf, en voor diverse branches.

Bekijk het nieuwe logo en de website op www.kiespersoneelsdiensten.nl
Online en offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres