Kwakzalver Sports - Bureau Hanze

Kwakzalver Sports


Klant:

Kwakzalver Sports

Wanneer:

2018

Kwakzalver Sports is opgericht door topsporters Luc ter Haar en Roy Boeve. Ze komen uit het marathonschaatsen en weten wat er moet gebeuren om te presteren. Vanuit hun topsportervaring weten ze hoe belangrijk comfort en kwaliteit is. Met Kwakzalver Sports lanceren ze hoogwaardige en functionele sportcosmetica voor sporters die grip willen op hun overwinning. Daarnaast lanceerden zij een bedrieglijk goede kledinglijn in de bijpassende retro stijl.

Opdracht
Kwakzalver Sports zocht een bureau dat hen kon helpen met het vertalen van de identiteit van het merk naar een website met webshop die aansluit op de identiteit van het merk.
De combinatie van grafische vormgeving, teksten en fotografie zorgen ervoor dat hun website aansluit op het gewenste imago. Bekijk de nieuwe website op www.kwakzalversports.com
Online en offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klant aan het woord

Bel ons
Adres