Mediabureau Meer - Bureau Hanze

Mediabureau Meer

Natural Paper Logo Branding Mockup by Anthony Boyd Graphics


Klant:

Mediabureau Meer

Wanneer:

2018

Het is altijd een mooi compliment als een vakgenoot bij je komt voor advies en uitwerking van een logo met complete huisstijl. Zo mochten we voor Erik Riemens dit logo met huisstijl ontwerpen. Hij startte op 1 mei, de Dag van de Arbeid, met zijn eigen onderneming Mediabureau MEER.

Mediabureau MEER in Zwolle houdt zich bezig met het schrijven en redigeren van allerlei teksten. Online en offline. Dat wil zeggen: Interviews, reportages, human interest- en achtergrondverhalen, blogs, nieuwsberichten, folders, brochures, infographicsteksten en meer. Zoals het schrijven van webteksten, social mediaberichten en andere mobiele teksten. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met media-organisatie. Hij helpt organisaties in de media te komen, mediabegeleiding en -coaching, organiseren van een media-evenement, maar ook hoe om te gaan met ongewenste media-aandacht.
Grafische vormgeving
Wij realiseren grafische vormgeving dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Het gaat dan om vormgeving in de breedste zin van het woord. Van logo tot aan een brochure, of zelfs een compleet huisstijlpakket. Zowel offline als voor het web. Samen met u komen we tot een grafisch voorstel, bij akkoord gaan we dit voor u realiseren. Dit kan in drukwerk, maar ook voor beeld. Wij waarborgen de kwaliteit doordat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op grafisch gebied. Hierdoor krijgt u grafische middelen die passen bij uw bedrijf en voldoen aan de eisen van deze tijd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van grafische vormgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres