Music Club Kampen - Bureau Hanze

Music Club Kampen

Klant:

Music Club Kampen

Wanneer:

2017

Voor Music Club Kampen mogen we de promotionele werkzaamheden verzorgen zoals: beheer website, social media, teksten, posters en flyers. De Music Club is een veelzijdige evenementenlocatie in Kampen. Dit is dè locatie waar enerzijds muziekliefhebbers van live muziek en entertainment een totaalbeleving ervaren. De grote Jupiler zaal kan 1.300 bezoekers huisvesten, maar er zijn ook diverse kleinere ruimten en een gezellig overdekt buitenterras.
Grafische vormgeving
Wij realiseren grafische vormgeving dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Het gaat dan om vormgeving in de breedste zin van het woord. Van logo tot aan een brochure, of zelfs een compleet huisstijlpakket. Zowel offline als voor het web. Samen met u komen we tot een grafisch voorstel, bij akkoord gaan we dit voor u realiseren. Dit kan in drukwerk, maar ook voor beeld. Wij waarborgen de kwaliteit doordat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op grafisch gebied. Hierdoor krijgt u grafische middelen die passen bij uw bedrijf en voldoen aan de eisen van deze tijd.

Social Media
Bureau Hanze ondersteunt bedrijven met het strategisch en resultaatgericht inzetten van social media kanalen. Allereerst wordt gekeken naar uw doelgroep en uw doelstellingen. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak geschreven. Daarna bepaalt u of u zelf hiermee aan de slag gaat of dat u dit (gedeeltelijk) aan ons uitbesteedt. Wij helpen u online groeien, zodat u klaar bent voor de toekomst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van grafische vormgeving of social media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres