Probid - Bureau Hanze

Probid

Klant:

Probid

Wanneer:

2017

Website:

Bekijk website

Onze kracht zit in complete website ontwikkeling. Wij helpen bedrijven van grafisch ontwerp tot het schrijven van webteksten. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe website van Probid in Eburg. Dit bedrijf in Elburg begeleidt organisaties bij inkoop- en aanbestedingstrajecten. Eigenaar Richard Kloosterman vroeg ons de complete website te verzorgen. Dat bestond uit een grafisch voorstel, het schrijven van webteksten, professionele fotografie en het technisch bouwen van de site.

Online & offline communicatie
Wij ontzorgen bedrijven en organisaties niet alleen met het ontwerpen en bouwen van een website. Onze kracht zit ook in het schrijven van de teksten, online vindbaarheid en professionele fotografie. Bij een professionele website moeten deze onderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

Onze websites worden bij voorkeur in WordPress gebouwd. Een van de grootste voordelen is dat de website eenvoudig te onderhouden is voor onze klanten. Het beheersysteem (CMS) werkt eenvoudig waardoor teksten en afbeeldingen snel aan te passen zijn. De technologie achter WordPress is afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Onze websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. Tot slot lenen onze websites zich hierdoor bij uitstek voor goede (online) marketing.
Bel ons
Adres