Procares - Bureau Hanze

Procares


Klant:

Procares

Wanneer:

2018

Eigenaresse Anita Kloosterman wilde voor haar op te richten bedrijf Procares een professioneel logo en aantrekkelijke website. Dit resulteerde in een eigentijds, strak en zakelijk logo dat goed aansluit op de Health sector waarin zij actief is.

Nadat het logo en de huisstijl goed was neergezet, mochten we ook de website realiseren. Een website die onderscheidend is vanwege de persoonlijke uitstraling. Door de juiste fotografie en webdesign sluit deze website volledig aan op de betrokken en persoonlijke werkwijze van Procares.

Bekijk het resultaat op: www.procares.nl
Online en offline communicatie
Wij realiseren grafische vormgeving dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Het gaat dan om vormgeving in de breedste zin van het woord. Van logo tot aan een brochure, of zelfs een compleet huisstijlpakket. Zowel offline als voor het web. Samen met u komen we tot een grafisch voorstel, bij akkoord gaan we dit voor u realiseren. Dit kan in drukwerk, maar ook voor beeld. Wij waarborgen de kwaliteit doordat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op grafisch gebied. Hierdoor krijgt u grafische middelen die passen bij uw bedrijf en voldoen aan de eisen van deze tijd.
contact met ons op.
Bel ons
Adres