Steenbergen Bouwmanagement - Bureau Hanze

Steenbergen Bouwmanagement


Klant:

Steenbergen Bouwmanagement

Wanneer:

2018

In opdracht van Steenbergen Bouwmanagement maakten wij een aantrekkelijk video van de nieuwbouw van een Integraal Kindcentrum in Wezep. In dit gebouw komen straks basisscholen De Bron en De Meidoorn en SKO, de aanbieder van kinder- en peuteropvang.

Het IKC wordt gerealiseerd op de huidige locatie van De Bron en de aangrenzende percelen, waar nu een gymzaal en een speeltuin op staan. De contouren van het ontwerp zijn met luchtbeelden erg goed zichtbaar.
Videomarketing
Je wilt als organisatie jouw doelgroep bereiken met de juiste doelgroep. Dan is het belangrijk dat je opvalt met unieke content. Videomarketing kan zeer doeltreffend zijn als het gaat om het promoten van je product, merk of dienst. De combinatie van beeld, geluid en tekst versterkt niet alleen de boodschap, met een video bereik je veel meer mensen op social media kanalen.

Meer verkopen met video
Wanneer potentiele klanten jouw product of dienst in een video zien, wordt het direct een stuk tastbaarder. De kans op aankoop wordt na het kijken van een video opeens met 60-80% verhoogd. Veel gebruikte soorten video’s zijn how to video’s, project- en vastgoedvideo’s en testimonials. Bij dat laatste laten wij jouw klant vertellen over je product, dienst of de samenwerking. Want je kan zelf wel vertellen hoe goed je bent, het is veel krachtiger als jouw klant dit doet. Wil je weten wat videomarketing voor jouw organisatie kan betekenen? Toon lef en probeer het eens uit. Wij verzekeren dat we je inspireren.
Bel ons
Adres