Steenbergen Bouwmanagement - Bureau Hanze

Steenbergen Bouwmanagement


Klant:

Steenbergen Bouwmanagement Elburg

Wanneer:

2018

Steenbergen Bouwmanagement zijn bouwspecialisten die ondernemers inzicht geven in hun bouwproject. Het bouwen, verbouwen en onderhouden van bedrijfspanden zijn complexe zaken. Zonder kennis en ervaring komt er veel op u af. Wij ondersteunen ondernemers op een vernieuwende wijze. Naast ontzorgen helpen wij u ook besparen. Met ons team realiseren we jaarlijks ruim 20.000 m2 bedrijfsruimte.

Eigenaar Johan Steenbergen vroeg ons een nieuwe website te ontwikkelen waarbij er meer aandacht op de projecten en persoonlijke werkwijze komt te liggen. Daarnaast moest de dienstverlening eenvoudig uitgelegd worden. Door middel van professionele fotografie hebben we een moderne, overzichtelijke en rustige website gerealiseerd die past als een jas.

Benieuwd naar de nieuwe website? Ga naar: www.steenbergenbm.nl
Online en offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatie dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres