Verloskundige Praktijk ’t Klaverblad - Bureau Hanze

Verloskundige Praktijk ’t KlaverbladKlant:

Verloskundige Praktijk ’t Klaverblad

Wanneer:

2019


Vraag
Verloskundige Praktijk ’t Klaverblad in Elburg vroeg ons een informatieve website te ontwerpen, waarin alle facetten van de zwangerschap terugkomen. Van wens tot gezin. Daarnaast wilde de verloskundige praktijk een persoonlijk gezicht geven aan haar medewerkers. Tot slot wilden ze met hun website goed gevonden worden op zoektermen als verloskundige in combinatie met omliggende plaatsen.
Resultaat
Het resultaat is een aantrekkelijke, moderne en informatieve website. Daarvoor hebben we een visueel stappenplan ontwikkeld, waarop bezoekers eenvoudig per fase alle informatie van de zwangerschap vinden. Alle specialisten in het team presenteren zich met een foto en persoonlijk verhaal op de pagina ‘Over Ons’.

Tot slot zorgen we door middel van een SEO campagne dat de verloskundigen goed vindbaar zijn op zoektermen als Verloskundige in combinatie met omliggende plaatsnamen.

De combinatie van grafische vormgeving, teksten en fotografie zorgen ervoor dat hun website aansluit op het gewenste imago en ook nog eens goed vindbaar is.

Bekijk nu de nieuwe website op www.verloskundigenklaverblad.nl
Bel ons
Adres