Wijnkoperij Ten Hove - Bureau Hanze

Wijnkoperij Ten Hove

Klant:

Wijnkoperij Ten Hove

Wanneer:

2017

Wijnkoperij Ten Hove in Kampen (OV) vroeg ons om mee te denken over een bedrijfsnaam. In een interactief proces waarin veel met elkaar werd nagedacht over praktische zaken zoals online vindbaarheid, domeinregistratie en concurrentie, is die keuze op dit logo gevallen. Daarna zijn wij gestart met het grafische ontwerp van het logo. Nadat drie voorstellen waren uitgewerkt heeft onze klant een beslissing genomen. Ook de website en de overige huisstijlmiddelen worden door ons verzorgd. Zo houdt de klant alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt.
Online & Offline communicatie
Wij realiseren online & offline communicatiemiddelen die aansluiten op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Samen met u komen we tot een plan en strategie en aan de hand daarvan werken we de middelen uit, afgestemd op uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van deze diensten of wilt u uw bedrijf ook beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van online of offline communicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons
Adres