Werkzaamheden

Project

Champassie

Vraag

De oprichters van Champassie vroegen ons een stijlvol en klassiek logo te ontwerpen met bijpassende huisstijl. Het nieuw te starten bedrijf specialiseert zich in verkoop en advies van de mooiste champagnes voor het hogere segment horeca. Ze bezoeken de champagnehuizen en selecteren de champagnes zelf, waardoor ze de meest exclusieve champagnes in het assortiment hebben. Daarna willen ze een webshop waarin de champagnes ook online verkrijgbaar zijn.

Resultaat

Onze grafisch ontwerpers zijn begonnen met een stijlvol logo dat ook een klassiek en luxe uitstraling moet hebben. De twee glazen champagne staan voor het samen drinken van Champagne. Want Champagne drink je nooit alleen. Er is gekozen voor goud in combinatie met royal blauw. Dit geeft een betrouwbare en stijlvolle uitstraling. Daarna hebben wij visitekaartjes, briefpapier, houders en enveloppen in dezelfde huisstijl ontworpen. We zijn nu bezig met de realisatie van de webshop waarop de exclusieve champagnes online verkrijgbaar zijn.

Door te kiezen voor een niche product biedt de webwinkel iets aan dat grote bekende webshops niet snel zullen aanbieden. We zijn daarmee onderscheidend en vaak beter vindbaar in de zoekresultaten. Proost!

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×