Werkzaamheden

Project

EcoTec Gevelliften

Vraag

Ooit eens nagedacht over hoe de ramen van een wolkenkrabber aan de Zuidas schoongemaakt worden? EcoTec Gevelliften is een specialist in het produceren, monteren en onderhouden van gevelonderhoudssystemen. Deze systemen worden gebruikt om hoge gebouwen te onderhouden. Omdat EcoTec unieke producten maakt voor onder andere klanten als Rabobank, Ponsteiger Amsterdam en de Technische Universtiteit in Eindhoven, vroeg het ons om dit meer zichtbaar te maken. Daarnaast is EcoTec ook uniek door haar technische kennis en eigen werkplaats.

Resultaat

We zijn eerst met onze professionele fotograaf langs de grootste projecten in Amsterdam en Rotterdam gegaan om deze goed in beeld te krijgen. Daarna zijn op kantoor en in de indrukwekkende productiehal foto’s gemaakt. Op basis van hun werkwijze hebben we de teksten geschreven en herschreven.

Toen de teksten en fotografie gereed waren hebben we een nieuw design gemaakt waarin de producten veel meer tot hun recht komen. Net als de vakmensen die werkzaam zijn bij EcoTec Gevelliften. Als een bezoeker nu op de website komt, zal deze niet meer twijfelen aan de kunde van het bedrijf. Tot slot is nagedacht over het verhogen van de conversie, nu zullen bezoekers eerder contact opnemen dan voorheen.

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×