Werkzaamheden

Project

ESB Group

Vraag

DE ESB Group bestaat uit een makelaarskantoor voor werkschepen en Maritieme Dienstverlening.
Bij dat laatste onderdeel ontzorgen ze klanten door een compleet pakket aan te bieden als het gaat om allerlei werken op en onder het water. Dat begint met de verhuur van allerlei werkschepen.

Als de klant dat wil, dan stelt ESB een volledig vaarwegmanagementplan op. Het verzorgt verder de bewijzering op het water, denk aan borden, vaarwegverlichting en boeien. Daarnaast verricht ESB allerlei grond- en bodemonderzoek, waaronder ook archeologisch onderzoek. Er kunnen duikers ingezet worden voor diverse werkzaamheden. Ze vroegen ons een website te ontwikkelen waarbij zowel het aanbod schepen voor de makelaardij als de maritieme dienstverlening goed naar voren komen.

Resultaat

We hebben een nieuwe professionele en overzichtelijke website ontworpen en gebouwd waarbij de klant direct een keuze kan maken tussen makelaardij en maritieme dienstverlening. Het brede aanbod werkschepen met de benodigde verkoopinformatie heeft een duidelijke plek gekregen. Ook zijn er dronebeelden gemaakt om een goede indruk te geven van de schepen.

Na een periode van ontwerpen, teksten schrijven, fotografie en video, staat de website nu live. Bekijk het resultaat op www.esbship.nl

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

    Bel ons
    Adres
    ×