Werkzaamheden

Project

FLESST

Vraag

Flesst valbeveiligingssysteem in Twello heeft een uniek valbeveiligingssysteem ontwikkeld en richt zicht hiermee op iedereen die veilig op schuine daken moet werken. Het systeem is ontstaan vanuit de filosofie dat mensen op schuine daken veilig en met beide handen vrij, zich moeten focussen op de werkzaamheden. Wij kregen de vraag om deze exclusieve valbeveiliging goed uit te leggen en aantrekkelijk te communiceren op een website. Daarnaast wilde Flesst beter vindbaar worden op relevante zoektermen die met valbeveiliging te maken hebben.

Resultaat

We hebben website ontworpen en gebouwd waarin het product centraal staat. Daarnaast hebben we ook de informatieve teksten geschreven en projecten uitgewerkt waarin het product wordt toegepast. Allereerst is een HTML video in de header gezet, zodat bezoekers bij binnenkomst zien hoe het product wordt toegepast.

De teksten die door ons geschreven, zijn niet alleen informatief maar ook wettelijk bepaald. Wanneer iemand op hoogte werkt, moet diegene volgens het Arbeidsomstandighedenbesluit veilig kunnen werken. De website is informatief met aandacht voor die wetgeving.

Naast een professionele website hebben we de vindbaarheid in Google verbeterd (SEO). Zo is de website goed vindbaar op zoektermen als ‘permanente valbeveiliging’ en ‘veilige werken op schuine daken’. Hierdoor zorgen wij voor meer relevante bezoekers op de website. Eenmaal op de website worden ze verleid om contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Benieuwd naar het resultaat. Bekijk het op www.flesst.nl

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×