Werkzaamheden

Project

Franken Kerstbomen

Vraag

In de woonkamers van kerstvierend Nederland mag een echte kerstboom natuurlijk niet ontbreken. De familie Franken verkoopt al generaties lang kerstbomen vanaf een groot weiland dat vol staat met kerstbomen. De huidige eigenaar vroeg ons een webshop te bouwen, zodat kerstbomen ook online besteld en bezorgd kunnen worden.

Resultaat

We zijn begonnen met een fotoshoot om een goede sfeer en productfotografie te krijgen. Tijdens die fotoshoot zijn de verschillende soorten kerstbomen vrijstaand en in detail gefotografeerd. Hierdoor krijgt de bezoeker in de webshop een realistische indruk van de boom. Het is belangrijk bij webshops dat klanten het product goed kunnen zien en beoordelen.

Daarna zijn onze designers gestart met het grafische ontwerp van de webshop. Nadat we de klant blij hadden verrast met dit ontwerp, zijn we gaan bouwen. Naast een mooi design speelt gebruiksvriendelijkheid ook een belangrijke rol in een webshop. Klanten moeten makkelijk kunnen navigeren en eenvoudig kunnen bestellen en afrekenen. Het betaalproces verloopt makkelijk en snel. Om de eigenaar van de webshop te ontzorgen is het mogelijk gemaakt alleen in een afgebakend gebied te bezorgen en zijn kortingscodes aangemaakt voor specifieke acties. Pick up (afhalen) behoort nu ook tot de mogelijkheden. Net als zelf uitzoeken natuurlijk. Bekijk het resultaat op: ikwileenkerstboom.nl Fijne Kerstdagen!

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×