Werkzaamheden

Project

Hollander

Vraag

Kantoorwensen op maat, dat is wat Hollander levert aan bedrijven en overheidsinstellingen. Voor het 5-jarig bestaan wilde eigenaar Harry Hollander de uitstraling van het bedrijf verder professionaliseren. “Het tijd voor de volgende stap in onze communicatie”, aldus de ondernemer.

Resultaat

Na een uitgebreide kennismaking en inventarisatie van de identiteit, doelgroep en het gewenste imago, zijn onze vormgevers aan de slag gegaan met het logo. In een persoonlijke presentatie werden drie voorstellen gepresenteerd. De keuze viel al snel op een van deze logo’s. Het design en de toepassing van de kleuren blauw en oranje geeft het logo een krachtig, betrouwbaar en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is gekozen voor een stijlvol en modern design. Dit sluit aan op de trendgevoeligheid van kantoormeubilair. Kortom, een helder en fris logo waar Hollander weer jaren mee vooruit kan.

Daarna hebben we de huisstijl vastgesteld in een huisstijlsheet en doorgevoerd op briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, social media kanalen, digitale nieuwsbrief en folder.

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×