Werkzaamheden

Project

Jouwglas

Vraag

De eigenaren van Jouwglas hebben veel ervaring met glas, zowel met de productie ervan als met het zetten van glas(platen). Hieruit ontstond de wens een eigen webshop op te zetten, voor deze webshop hebben ze ons ingeschakeld. Het was van belang deze overzichtelijk te maken, de veelheid en verscheidenheid aan glas te tonen en om landelijk klanten te bereiken. Bij Jouwglas kan je glas niet alleen kopen, maar ook samenstellen.

Resultaat

Wij zijn met Jouwglas in gesprek gegaan over hun identiteit en gewenste imago. Ook hebben we meegedacht over de juiste look en feel die daarbij komt kijken. Op basis daarvan hebben we een logo en huisstijl ontworpen. Als kers op de taart hebben we een complete webshop gebouwd waar alle producten op te vinden zijn, compleet met samenstelmogelijkheden. De uitdaging hierin bestond uit de uiteenlopende afmetingen van glas en alle verschillende soorten glas.

Op de website jouwglas.nl kan je nu op een overzichtelijke manier helemaal zelf glas samenstellen. In hun webshop vind je glas in alle soorten en maten. Ook alle glasbenodigdheden, zoals glassnijders, glasband en kitsets bestel je er gemakkelijk bij. Bekijk het heldere resultaat op: https://jouwglas.nl/.

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×