Werkzaamheden

Project

Magazine voor Stichting SEGIJ

Vraag

In het gezondheidscentrum ‘Kulthurhus Sonnenberch’ in IJsselmuiden wordt door verschillende instanties steeds intensiever samengewerkt. Daarom is de Stichting Eerstelijns Gezondheidszorg IJsselmuiden (SEGIJ) opgericht. Een samenwerkingsverband tussen huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en thuiszorg. Zij geven samen uitvoering aan verschillende projecten en wijkgerichte zorg.

Om mensen in IJsselmuiden en omliggende dorpen beter te informeren over de projecten en mogelijkheden, vroeg de stichting SEGIJ ons een informatief en glossy magazine te ontwerpen. Dit magazine moest een bewaarexemplaar worden waarin de verschillende organisaties zich voorstellen en waarin praktische informatie en tips staan.

Resultaat

We begonnen met een overzicht met onderwerpen per pagina. Daarna werden de teksten door ons geschreven en volgde de fotografie. Op basis daarvan konden onze ontwerpers aan de slag met het magazine dat bestaat uit 28 pagina’s en een aansprekende cover. Nadat de drukproef akkoord was, zorgden wij voor het drukwerk en dat het magazine huis-aan-huis verspreid werd.

Ook een magazine of brochure voor je organisatie laten maken? Wij ontzorgen van ontwerp tot en met verspreiding.

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

    Bel ons
    Adres
    ×