Werkzaamheden

Project

Restaurant Le Papillon

Vraag

Restaurant Le Papillon is gevestigd in de sfeervolle binnenstad van Elburg. De eigenaren Liesbeth en Frank Toes vroegen ons om hun verouderde website te vernieuwen. Hoewel we alle creatieve vrijheid van de klant kregen, wilden ze de website graag persoonlijk en informeel houden. “De bezoeker moet op de website een goed beeld krijgen van de sfeer in ons restaurant en het niveau van onze gerechten”, aldus Frank Toes. Vanzelfsprekend moet online reserveren eenvoudig en snel kunnen.

Resultaat

We zijn begonnen met de kleurstelling en stijl van de website. Qua kleurstelling is gekozen voor olijfgroen en zwart. Deze kleuren komen overeen met het interieur in het restaurant. Na een uitgebreide briefing door ons, heeft onze fotograaf de juiste foto’s gemaakt van gerechten, interieur, details, terras, open haard, gastheer en gastvrouw, de kok en de bediening.

Daarna is er een eerste design uitgewerkt, zodat Liesbeth en Frank een duidelijk beeld kregen van de website. Wij werken altijd twee pagina’s grafisch uit. Toen beiden enthousiast waren, hebben we ook de rest van de pagina’s uitgewerkt en zijn we begonnen met het bouwen van de website. Het resultaat is een stijlvolle website die goed aansluit op de huisstijl van het restaurant. Daarnaast zorgen de foto’s en tekst voor een persoonlijk tintje. De foto’s van de gerechten geven een duidelijk beeld van de soort gerechten die hier bereid worden. Bekijk het resultaat op www.restaurantlepapillon.nl

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×