Werkzaamheden

Project

Rijschool Hendriks

Vraag

Rijschool Hendriks in Oldebroek is al jaren een trouwe klant van Bureau Hanze. Zo mochten wij het logo, de huisstijl en vorige website ontwikkelen. Na ruim 7 jaar was de website enigszins verouderd en toe aan een nieuwe uitstraling.

Rijschool Hendriks is een complete rijschool. Van brommer tot trekker. Ruim 80% van de leerlingen komen voor autorijlessen. Daarom het verzoek ons vooral te richten op deze jonge doelgroep. Daarnaast was de wens om de website persoonlijk te maken en passend bij de Veluwse nuchterheid.

Resultaat

Wij hebben een frisse, persoonlijke en overzichtelijke website ontwikkeld die past bij de jonge doelgroep van de rijschool. Niet de voertuigen maar de instructeurs en leerlingen staan centraal. De website is herkenbaar in de huisstijl van de rijschool doorgevoerd, zodat de bezoeker direct herkenning ziet. Voor de instructeurs is een speciale pagina ingericht waar ook begeleiders van faalangst, ADHD of Autisme bij staan. Zo ziet de leerling vooraf van wie hij of zij les krijgt. De website is voorzien van conversie-optimalisatie, zodat de bezoeker sneller actie zal ondernemen. Doel van de website is: aanmelden voor een rijles.

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×