Werkzaamheden

Project

Spiltrapcentrum.nl

Vraag

Spiltrap Centrum is specialist in het ontwerpen en produceren van spiltrappen en wenteltrappen. Hun klanten zijn bouw- en constructiebedrijven die snel en voordelig, een kwalitatief hoogwaardige spiltrap in hun bouwproject willen toepassen. Spiltrap Centrum vroeg ons een website te realiseren waarop de werkwijze en de projecten duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast moet de website goed gevonden worden in Google.

Resultaat

We hebben een hoogwaardige en luxe website ontwikkeld die op alle (mobiele) apparaten goed en snel zichtbaar is. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Door de toepassing van iconen, wordt de werkwijze eenvoudig uitgelegd. De projecten hebben een eigen pagina gekregen met ruimte voor details en toelichting. Dit is voor de doelgroep bouwbedrijven en constructiebedrijven een belangrijke pagina om inzicht te krijgen.

De website is ook geoptimaliseerd voor Google. Mensen die zoeken op zoektermen als bijvoorbeeld ‘wenteltrap’, ‘spiltrap’ en ‘stalen wenteltrappen’ zien de website op de eerste pagina in Google staan. Zo zijn er 10 zoekwoorden aan de website gekoppeld en zorgen we dus voor veel en relevante bezoekers naar de website. Daarnaast hebben we een fysieke mailing opgezet die naar bouwbedrijven en constructiebedrijven gaat. Dit heeft het bedrijf veel nieuwe offerte-aanvragen opgeleverd.

Bekijk het resultaat op www.spiltrapcentrum.nl

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×