Reclamedrukwerk

Wil jij een flyer, brochure, reclamefolder of visitekaartjes laten maken? Kortom wil jij je naamsbekendheid vergroten met iets unieks en tastbaars? Wij denken vanaf de eerste stap met je mee en ontwikkelen drukwerk dat bij jouw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van de huisstijl, professionele fotografie en advies over de materiaalkeuze.

De juiste boodschap

Reclamedrukwerk is tastbaar en heeft daardoor een hogere attentiewaarde. Door op een creatieve manier met drukwerk om te gaan kun jij je onderscheiden als bedrijf, je naamsbekendheid vergroten of een actie onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van flyers op een beurs of het meegeven van een brochure na een gesprek. Een goed vormgegeven magazine is verleidelijk om door te lezen.

Daar kun je vanuit gaan

Hoe creëren wij content?

Goede pakkende teksten
Unieke en creatieve grafische vormgeving
Up-to-date website
Strategische online en offline marketing

“Specialisten van reclame-uitingen in de zakelijke markt”

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Inventariserend gesprek

2

Ontwerp en tekst

3

Digitale proefdruk

4

Definitieve druk

5

Drukwerk verspreiden (optioneel)

6

Succes? Herdruk!

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Inventariserend gesprek

Enveloppen laten maken of een brochure laten maken is pas nuttig als je daarmee de juiste boodschap aan de juiste doelgroep kan presenteren. We beginnen daarom met een inventariserend gesprek om met je mee te denken. Hierin bespreken we alles dat bij reclamedrukwerk komt kijken. Bijvoorbeeld: Wat is de doelgroep? Om hoeveel posters of flyers gaat het? Welk formaat? Wil je een luxe uitstraling of een low-budget uitstraling? Is het belangrijk voor je om duurzaam papier te gebruiken?

Ontwerp en tekst

Is het eenmaal duidelijk welk drukwerk noodzakelijk is en hoe het eruit moet zien? Dan gaan wij aan de slag! We ontwerpen geheel in jouw stijl uniek(e) briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, direct mailing, enzovoort. We kunnen stockfoto’s gebruiken, maar we hebben ook fotografen in dienst voor een professionele fotoshoot. Uiteraard gaat alles in overleg. Is er vervolgens nog een nieuwe tekst nodig, of wil je een eigen tekst laten redigeren? Ook dat is geen probleem. Onze tekstschrijvers gaan aan de slag met een pakkende tekst, dat feilloos bij het beeld aansluit.

Recent opgeleverde projecten

Op zoek naar reclamedrukwerk?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met ons reclamedrukwerk? Op locatie, online of bij ons op kantoor nemen wij graag de wensen en mogelijkheden met je door. In een vrijblijvend gesprek kun je al jouw vragen aan ons voorleggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×