LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
meer bezoekers? meer naamsbekendheid? meer interactie? je zichtbaarheid vergroten?


Ja, dat wil ik!

veertjes Heldere strategie
veertjes Sterke content
veertjes Volledig beheer
veertjes Pakkende advertenties
veertjes Training
Het gaat om opvallen en de aandacht vasthouden. Dat je precies de juiste persoon treft die niet verder scrolt, maar zich aangesproken voelt bij het zien van jouw post en direct actie wil ondernemen. Dat is waar wij voor zorgen. We schrijven pakkende social media teksten voor niemand anders dan jouw klant.

Social media bureau

Als social media bureau met een grote verscheidenheid aan klanten, van een bouwbedrijf tot een indoor skischool, weten wij ons goed in te leven in iedere doelgroep. Daarbij schrijven we niet alleen klantgericht, maar ook conversiegericht. Berichten waarmee we de lezer overhalen om direct een offerte aan te vragen, die cursus te boeken of op een vacature te reageren.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Wat doet een social media bureau?

Social media strategie

Zonder plan, geen doel. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht social media plan waarin we de strategie uitwerken. Hierin nemen we alle aspecten mee die van belang zijn. Denk aan de doelgroep, in te zetten social media kanalen, type content, aanspreekvorm, frequentie van berichten, fotografie, budget en natuurlijk het doel.

Contentcreatie

Posts op social media zijn organische of advertentie content. Organische berichten zijn gratis en zichtbaar voor de volgers van een pagina. Advertenties zijn betaalde berichten die ook niet-volgers bereiken. Voor beide typen content schrijven wij teksten. Wij denken mee over pakkende content waarmee je jouw (potentiele) klant weet te boeien en binden.

Social media beheer

Wij beheren jouw social media kanalen en plaatsen de berichten. De frequentie en het tijdstip van het plaatsen is medebepalend voor het succes. Samen bepalen we hoeveel berichten we wekelijks plaatsen en houden daarbij rekening met dagen en tijdstippen die de meeste interactie opleveren.

Social media adverteren

Wellicht heb je al een groot aantal volgers op social media, maar wil je nieuwe mensen bereiken. Je hebt misschien nieuwe producten of diensten waardoor je doelgroep groeit. Of je hebt nog nauwelijks volgers waardoor je jouw doelgroep nog niet weet te bereiken. Dit maakt adverteren interessant voor jou. Ons social media bureau ondersteunt bedrijven bij het strategisch adverteren zodat jij nieuwe mensen bereikt. Door middel van doelgerichte campagnes op Facebook, Instagram of LinkedIn maken wij van bezoekers klanten.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Wij kunnen Bureau Hanze echt aanraden! Bureau Hanze heeft ons logo ontworpen, onze huisstijl uitgewerkt en onze website en bijbehorende webshop gebouwd. In het kort zijn het fijne mensen om mee te werken, ze denken met je mee, zijn altijd te bereiken en verstaan hun vak. Top! Wij gaan voor een langdurige samenwerking.

  thumb Roy Edelmann

  5 star review  Ik ben een tevreden klant van Bureau Hanze. Er straalt professionaliteit van uit, zij hebben veel expertise in huis en als Mediabureau MEER werk ik graag met ze samen.

  thumb Erik Riemens

  5 star review  Namens Oranje Comité Oosterwolde: Een prettige samenwerking. Mooi logo gemaakt voor ons comité. We hadden nog geen logo. We konden onze wensen en ideeën delen en aan de hand daarvan heeft hij 3 logo's ontworpen waar we uit konden kiezen. Ontzettend bedankt!

  thumb Jennifer Spijkerboer

  5 star review  Bureau Hanze biedt veel toegevoegde waarde voor ons bedrijf door haar gevoel voor webdesign en ook uitstekende kennis voor marketing strategie. Ze hebben binnen onze organisatie binnen enkele maanden veel bereikt door betrokken en zich als partner op te stellen bij veel marketing en communicatie vraagstukken. Het fijne hierbij is dat het een een eerlijk advies is.

  thumb IJslander Oldebroek

  5 star review  Bureau Hanze heeft goed geluisterd naar de klant en fantastisch werk geleverd. Wij van Prins Bouw zijn erg blij met onze nieuwe website!

  thumb Willemijn Prins

  4 star review  Bureau Hanze heeft voor Spiltrap Centrum BV een marketingcampagne opgezet en gefaseerd uitgevoerd. Door korte lijntjes en proactief meedenken mag het resultaat; een nieuwe website, betere zichtbaarheid op het web en een bedrijfsbrochure er wezen.

  thumb SPILTRAP CENTRUM

Analyseren

Het analyseren van resultaten hoort ook bij ons social media bureau. Hoeveel interactie is er ontstaan in de vorm van een like of reactie? Welke berichten werken het beste? Hoeveel personen zijn bereikt? Ook de website houden we in de gaten. Hoeveel websitebezoeken heeft een bericht of advertentie opgeleverd? En hoeveel bezoekers hebben daadwerkelijk de gewenste actie uitgevoerd? Zo weet jij precies wat social media oplevert en ontdekken we welke aanpak het beste werkt.

Social media training

Zelf aan de slag met social media? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een een-op-een social media training leggen wij je uit hoe je zelf effectief social media inzet. Het schrijven van pakkende content, stimuleren van interactie, inplannen van berichten en het kiezen van passende foto’s. De training bestaat uit twee dagdelen en kost € 245,-.

Social media bureau inschakelen?

Klaar om op te vallen op social media? Duimpje omhoog! Wij zorgen dat jouw bedrijf op het juiste moment, op het juiste kanaal en op de juiste tijdlijn in beeld komt bij jouw doelgroep. Neem contact met ons social media bureau op voor een vrijblijvende afspraak.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×