LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
meer bezoekers? meer naamsbekendheid? meer interactie? je zichtbaarheid vergroten?


Ja, dat wil ik!

veertjes Heldere strategie
veertjes Sterke content
veertjes Volledig beheer
veertjes Pakkende advertenties
veertjes Training
Het gaat om opvallen en de aandacht vasthouden. Dat je precies de juiste persoon treft die niet verder scrolt, maar zich aangesproken voelt bij het zien van jouw post en direct actie wil ondernemen. Dat is waar wij voor zorgen. We schrijven pakkende social media teksten voor niemand anders dan jouw klant.

Social media bureau

Als social media bureau met een grote verscheidenheid aan klanten, van een bouwbedrijf tot een indoor skischool, weten wij ons goed in te leven in iedere doelgroep. Daarbij schrijven we niet alleen klantgericht, maar ook conversiegericht. Berichten waarmee we de lezer overhalen om direct een offerte aan te vragen, die cursus te boeken of op een vacature te reageren.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Wat doet een social media bureau?

Social media strategie

Zonder plan, geen doel. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht social media plan waarin we de strategie uitwerken. Hierin nemen we alle aspecten mee die van belang zijn. Denk aan de doelgroep, in te zetten social media kanalen, type content, aanspreekvorm, frequentie van berichten, fotografie, budget en natuurlijk het doel.

Contentcreatie

Posts op social media zijn organische of advertentie content. Organische berichten zijn gratis en zichtbaar voor de volgers van een pagina. Advertenties zijn betaalde berichten die ook niet-volgers bereiken. Voor beide typen content schrijven wij teksten. Wij denken mee over pakkende content waarmee je jouw (potentiele) klant weet te boeien en binden.

Social media beheer

Wij beheren jouw social media kanalen en plaatsen de berichten. De frequentie en het tijdstip van het plaatsen is medebepalend voor het succes. Samen bepalen we hoeveel berichten we wekelijks plaatsen en houden daarbij rekening met dagen en tijdstippen die de meeste interactie opleveren.

Social media adverteren

Wellicht heb je al een groot aantal volgers op social media, maar wil je nieuwe mensen bereiken. Je hebt misschien nieuwe producten of diensten waardoor je doelgroep groeit. Of je hebt nog nauwelijks volgers waardoor je jouw doelgroep nog niet weet te bereiken. Dit maakt adverteren interessant voor jou. Ons social media bureau ondersteunt bedrijven bij het strategisch adverteren zodat jij nieuwe mensen bereikt. Door middel van doelgerichte campagnes op Facebook, Instagram of LinkedIn maken wij van bezoekers klanten.

Wat zeggen klanten over ons?

  4 star review  In de bouw van onze nieuwe website ( silicanova.nl )heeft Bureau Hanze ons goed bijgestaan. Er wordt geluisterd naar onze wensen en ideeën. Ook is men duidelijk in het advies hoe het één en ander te laten werken op de site en wat voor voordelen en nadelen er branche gerelateerd aan kunnen zitten. En dat is soms anders dan je zelf voor ogen hebt. Wij gaan zeker vaker van de diensten gebruik maken.

  thumb Bastiaan Doornewaard

  5 star review  Bureau Hanze helped us form a logo for our company, also did the photography (great photographer!) And made a website design. We are very happy with the wonderful result! Collaboration was very pleasant. Dots on the i were picked up immediately. I would definitely recommend Bureau Hanze!

  thumb Xenia Carsouw

  5 star review  Een bedrijf met een professionele aanpak en een prettige gesprekspartner

  thumb Rene Meinema

  5 star review  Ik heb met iSwipe een leefbaarheidsanalyse mogen doen voor Bureau Hanze. Colin gunde mij de opdracht en schakelde snel. Het is prettig samenwerken met hem en hij gaf mij voldoende tijd om de opdrachten af te ronden. Goede ondernemer, met aandacht voor jeugd!

  thumb Tjerk Kooistra

  5 star review  Ik pak regelmatig projecten op met Bureau Hanze m.b.t. de vormgeving en het bouwen van nieuwe en het aanpassen van al bestaande websites. Daar ben ik super tevreden over! Ze komen hun afspraken na, ze leveren kwaliteit en denken goed met je mee. Ze kunnen snel schakelen en hun heldere communicatie is verfrissend. Kortom, top bedrijf.

  thumb Lorrain van Bladeren

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

Analyseren

Het analyseren van resultaten hoort ook bij ons social media bureau. Hoeveel interactie is er ontstaan in de vorm van een like of reactie? Welke berichten werken het beste? Hoeveel personen zijn bereikt? Ook de website houden we in de gaten. Hoeveel websitebezoeken heeft een bericht of advertentie opgeleverd? En hoeveel bezoekers hebben daadwerkelijk de gewenste actie uitgevoerd? Zo weet jij precies wat social media oplevert en ontdekken we welke aanpak het beste werkt.

Social media training

Zelf aan de slag met social media? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een een-op-een social media training leggen wij je uit hoe je zelf effectief social media inzet. Het schrijven van pakkende content, stimuleren van interactie, inplannen van berichten en het kiezen van passende foto’s. De training bestaat uit twee dagdelen en kost € 245,-.

Social media bureau inschakelen?

Klaar om op te vallen op social media? Duimpje omhoog! Wij zorgen dat jouw bedrijf op het juiste moment, op het juiste kanaal en op de juiste tijdlijn in beeld komt bij jouw doelgroep. Neem contact met ons social media bureau op voor een vrijblijvende afspraak.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×