VACATURE

Stagiair Mediavormgever

september 2023 - februari 2024

Als Mediavormgever houd jij van beelden. Jij weet hoe de boodschap van je opdrachtgever het beste naar voren komt. Je gaat online en offline advertenties en flyers maken, websites vormgeven en huisstijlen creëren. Kortom een creatieve, leerzame en veelzijdige stage.

Bureau Hanze

Wij zijn een jong en ambitieus communicatiebureau in Elburg (GLD). We groeien hard en om die reden op zoek naar talentvolle vormgever. Vanwege flexibele omgang met de medewerkers, wordt er wel van je verwacht dat je met deze verantwoordelijkheid kan omgaan. De "teamspirit" is hecht en successen worden dan ook samen gevierd.

Uitingen creëren

Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van uitingen, kan concepten en ideeën aan de hand van een briefing naar inspirerende, activerende ontwerpen omtoveren. Door de wisselende werkzaamheden is het nodig dat je goed kunt plannen en gestructureerd werkt.

Jouw werkzaamheden

Voor mediavormgever zoeken wij een creatief talent die het leuk vindt gevarieerd te mogen werken, Daarbij houd jij je vooral bezig met het vormgeven van online middelen zoals:
- Social media advertenties
- Logo en huisstijl ontwikkeling
- Ontwikkelen van poster / banners
- Social media banners
- Webdesign

Functie eisen:

- Ervaring met Adobe Photoshop / Illustrator/ Indesign
- Passie voor vormgeving
- Maar vooral een creatieve geest

Wat bieden wij:

- Stagevergoeding
- Goede werkplek met iMac
- Elke vrijdag lekkere broodjes

Interesse?

Ben jij deze creatieve student en vind je het leuk om bij een jong en groeiend communicatiebureau te werken? Stuur dan je cv en portfolio naar info@bureauhanze.nl. We vinden het altijd leuk om iets van je werk/portfolio te zien.


Bereikbaarheid openbaar vervoer

Ons communicatiebureau in Elburg is prima bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Zwolle en Harderwijk.
Per bus:
Pak lijn C1 Zwolle – Nunspeet en stap uit bij halte Zuiderzeestraatweg/ Eperweg, ons kantoor is op 5 minuten lopen bereikbaar.
Per trein:
Vanaf Zwolle en Harderwijk reis je naar station ’t Harde (20 min) en pak je onze fiets naar kantoor (10 min).
Bel ons
Adres
×