VACATURE

Vacature Online marketeer (SEO / SEA)

36 uur

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer help jij onze klanten meer commercieel voordeel uit hun website te halen!

Jij ondersteunt bij Zoekmachine Marketing voor onze MKB klanten in de regio. Na verloop van tijd bouw jij je eigen klantenportefeuille op. Goed voor de ontwikkeling van jouw communicatieve skills dus. En die klanten, die lopen uiteen van bouwbedrijf tot restaurant en van rijschool tot indoor skibaan. Zo blijf jij altijd scherp en ben je continu bezig met het optimaliseren van websites in de vorm van techniek, linkbuilding en content. Met als doel: de hoogste positie in Google! Ervaring van SEO en SEA en ervaring met WordPress en Google Analytics zijn een pré.

Hoe ga je dat doen?

Je zult je hoofdzakelijk richten op Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en later op Zoekmachine Adverteren (SEA). Een van de kernaspecten van online marketing! Je zet nieuwe SEO campagnes op, maar stort je ook op het optimaliseren van bestaande campagnes. Dit alles in nauw overleg met je collega online marketeer. Je begint met zoekwoordonderzoek, zodat je weet op welke relevante zoekwoorden veel zoekvolume zit. Vervolgens zet je een campagne op en schrijf je landingspagina’s of optimaliseer je bestaande pagina’s. Je weet wat je in de Wordpress websites moet aanpassen om deze volgens de richtlijnen te optimaliseren. Daarna ga je de autoriteit van de website vergroten door middel van linkbuilding.

Wij rapporteren elke maand de voortgang en werkzaamheden aan onze klanten. Daarnaast plannen we regelmatig een evaluatie waarbij we de campagnes bespreken en verder optimaliseren.

Loopt de campagne lekker of kun je verbeterpunten doorvoeren? Jij kruipt na verloop van tijd ook in een adviserende rol: zo ontpop jij je tot echte online marketeer.

Kerntaken voor deze functie:

  • SEO werkzaamheden (zoekwoordonderzoek, techniek- en contentoptimalisatie en linkbuilding)
  • SEA werkzaamheden (campagnes opzetten en onderhouden)
  • WordPress websites aanpassen en onderhouden
  • Tekst schrijven waaronder bloggen
  • Rapporteren en optimaliseren

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie voor 17 december naar Colin Pelleboer via colin@bureauhanze.nl. Heb je vragen dan mag je Colin Pelleboer ook bellen via 085-06 40 200. Bij voldoende kandidaten, sluit de sollicitatietermijn.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Ons communicatiebureau in Elburg is prima bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Zwolle en Harderwijk.
Per bus:
Pak lijn C1 Zwolle – Nunspeet en stap uit bij halte Zuiderzeestraatweg/ Eperweg, ons kantoor is op 5 minuten lopen bereikbaar.
Per trein:
Vanaf Zwolle en Harderwijk reis je naar station ’t Harde (20 min) en pak je onze fiets naar kantoor (10 min).
Bel ons
Adres
×

Powered by WhatsApp Chat

×