Hoe maak ik een Google Ads betalingsprofiel aan?

Stap 1: Log in op Google Ads en ga via Tools & Instellingen naar Facturering en kies voor Instellingen

Na het inloggen kom je in Google Ads. Hier heb je de mogelijkheid om rechts bovenin je scherm te kiezen voor ‘Tools en instellingen’. Zie de rode pijl in de afbeelding hieronder.

Tools instellingen Google Ads

Kies vervolgens op het overzicht onder het kopje facturering. Zie de rode pijl in de afbeelding hieronder.

Facturering Google Ads

Stap 2: Kies vervolgens aan de linkerkant voor Betaalmethoden

Betaalmethoden Google Ads

Stap 3: Voeg een nieuwe betaalmethode toe via onderstaande optie en doorloop de stappen

Betaalmethode toevoegen Google Ads