Adverteren op social media? Wij adviseren en helpen je graag!

Adverteren op social media

Adverteren op social media kan erg lucratief zijn. Mits de campagnes en advertenties op de juiste manier zijn ingesteld, met het juiste doel, een specifieke doelgroep en een goede planning. Gaat het mis op een van deze punten of wil je meer weten over de mogelijkheden van adverteren op social media? Bureau Hanze ondersteunt bedrijven met strategisch en resultaatgericht adverteren op social media. Wij helpen je online groeien, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Adverteren op social media?

De voordelen

✓ Opvallen onder je doelgroep
✓ Nieuwe mensen bereiken
✓ Specifiek product/dienst of informatie uit lichten
✓ Naamsbekendheid vergroten
✓ Meer verkeer naar je website
✓ Lage kosten d.m.v. goed ingezette campagnes

Kanalen kiezen

Social media is divers. Er zijn verschillende kanalen met ieder weer een andere doelgroep. Welk kanaal is voor jouw bedrijf relevant en waar vindt je jouw doelgroep? Bureau Hanze vertelt je graag meer over de mogelijkheden en laat je graag zien wat er bijvoorbeeld mogelijk is met Facebook adverteren, adverteren op Twitter of adverteren op LinkedIn. Daarnaast kunnen wij ook het volledige social media beheer uit handen nemen zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Over Bureau Hanze

Bureau Hanze is een online & offline communicatiebureau met vestigingen in Elburg en Kampen. Wij zijn landelijk actief zijn gespecialiseerd in social media en social media advertising. Wij verzorgen de complete online en offline communicatie voor opdrachtgevers. Hierbij denken we verder dan alleen het visuele aspect, maar stippelen we de juiste strategie die aansluit bij de wensen van klant en de wensen van de doelgroep!

Adverteren op social media?

Wil je ook gaan adverteren op social media? Wij gaan graag met je om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg of Kampen. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij je op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kun je al je vragen aan ons voorleggen. Onze social media specialisten kunnen je antwoord geven op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Een greep uit ons portfolio

Ja, ik wil meer weten!

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

Bel ons
Adres