Adverteren op
social media

Adverteren op social media kan erg lucratief zijn. Mits de campagnes en advertenties op de juiste manier zijn ingesteld, met het juiste doel, een specifieke doelgroep en een goede planning. Gaat het mis op een van deze punten of wil je meer weten over de mogelijkheden van adverteren op social media? Bureau Hanze ondersteunt bedrijven met strategisch en resultaatgericht adverteren op social media. Wij helpen je online groeien, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Kanalen kiezen

Social media is divers. Er zijn verschillende kanalen met ieder weer een andere doelgroep. Welk kanaal is voor jouw bedrijf relevant en waar vind je jouw doelgroep? Bureau Hanze vertelt je graag meer over de mogelijkheden en laat je graag zien wat er bijvoorbeeld mogelijk is met Facebookadverteren, adverteren op Twitter of adverteren op LinkedIn. Daarnaast kunnen wij ook het volledige social media beheer uit handen nemen zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Daar kun je vanuit gaan

Opvallen bij je doelgroep
Nieuwe mensen bereiken
Specifiek product/dienst of informatie uitlichten
Naamsbekendheid vergroten

“Social media beheer met specialisme in adverteren”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten

Adverteren op social media?

Wil je ook gaan adverteren op social media? Wij gaan graag met je om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij je op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kun je al je vragen aan ons voorleggen. Onze social media specialisten kunnen je antwoord geven op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Over Bureau Hanze

Bureau Hanze is een online & offline communicatiebureau gevestigd in Elburg. Wij zijn landelijk actief en werken onder meer voor opdrachtgevers uit Zwolle, Groningen en Amsterdam. Naast Facebook beheer verzorgen wij de complete online en offline communicatie voor opdrachtgevers. Hierbij denken we verder dan alleen het visuele aspect, maar stippelen we de juiste strategie uit die aansluit bij de wensen van klant en de wensen van de doelgroep!

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverd werk

Meer weten over adverteren op social media?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van adverteren op social media? Wij gaan graag met je om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij je op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kun je al jouw vragen aan ons voorleggen. Onze social media adviseurs kunnen je antwoord geven op al je vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×