Social media

Hoe krijg ik meer volgers? En hoe krijg ik meer interactie met ze? Het zijn doorsnee vragen, maar we geven geen doorsnee antwoorden. Social media is veel meer dan alleen een berichtje plaatsen. Want dat doen er zoveel. Jouw tijdlijn op Facebook, Instagram en LinkedIn staat er vol mee. En zeg nou eerlijk, welk bericht spreekt je echt aan? Welk bericht zorgt ervoor dat jij even stopt met scrollen?

Social media bureau

Het gaat om opvallen en de aandacht vasthouden. Dat je precies de juiste persoon treft die niet verder scrolt, maar zich aangesproken voelt bij het zien van jouw post en direct actie wil ondernemen. Dat is waar wij voor zorgen. We schrijven pakkende social media teksten voor niemand anders dan jouw klant.

Als social media bureau met een grote verscheidenheid aan klanten, van een bouwbedrijf tot een indoor skischool, weten wij ons goed in te leven in iedere doelgroep. Daarbij schrijven we niet alleen klantgericht, maar ook conversiegericht. Berichten waarmee we de lezer overhalen om direct een offerte aan te vragen, die cursus te boeken of op een vacature te reageren.

Daar kun je vanuit gaan

De voordelen

Meer en relevante volgers
Verhoging van naamsbekendheid
Nieuwe mensen bereiken
Meer bezoekers naar je website

“Experts in het beheren van jouw social media”

Wat doet een social media bureau?

1

Social media strategie

2

Contentcreatie

3

Social media beheer

4

Social media adverteren

5

Analyseren

6

Social media training

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Social media strategie

Zonder plan, geen doel. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht social media plan waarin we de strategie uitwerken. Hierin nemen we alle aspecten mee die van belang zijn. Denk aan de doelgroep, in te zetten social media kanalen, type content, aanspreekvorm, frequentie van berichten, fotografie, budget en natuurlijk het doel.

Contentcreatie

Posts op social media zijn organische of advertentie content. Organische berichten zijn gratis en zichtbaar voor de volgers van een pagina. Advertenties zijn betaalde berichten die ook niet-volgers bereiken. Voor beide typen content schrijven wij teksten. Wij denken mee over pakkende content waarmee je jouw (potentiele) klant weet te boeien en binden.

Recent opgeleverde projecten

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×