Over ons, het verhaal achter ons bedrijf | Bureau Hanze

Over ons

Bureau Hanze is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Impuls Communicatie en JP-ID. Twee reclame- en communicatiebureaus uit de Hanzesteden Elburg en Kampen. Door het bundelen van hun krachten voorzien zij bedrijven in de behoefte om een compleet communicatieconcept neer te zetten.

Colin Pelleboer, eigenaar van Impuls Communicatie en Jaap Peter Weerd van reclamebureau JP-ID hebben de handen ineengeslagen onder de naam Bureau Hanze. Wij richten ons voornamelijk op zakelijke online en offline communicatie. Waarbij wij werkzaam zijn vanuit onze vestigingen in Elburg en Kampen. Een mooi werkgebied waarbij ook nog eens veel van onze klanten gevestigd zijn in omliggende steden. Bureau Hanze richt zich vooral op het MKB in de regio Kampen, Zwolle en Harderwijk. Start je een bedrijf of is je bedrijf toe aan de volgende stap, dan denken wij graag met je mee. Onze kracht zit in het vertalen van onderscheidend vermogen in aantrekkelijke communicatiemiddelen.

Magazine Business Magazine

Communicatiepartner

Steeds meer organisaties en bedrijven zijn op zoek naar een communicatiepartner waar ze alle onderdelen onder kunnen brengen. Van logo tot online campagne. Bureau Hanze voorziet in die behoefte en is gespecialiseerd in zakelijke communicatie. Daar vallen o.a. grafische vormgeving, tekstschrijven, website ontwikkeling en online en offline marketing onder.

Betekenis Hanze

De oorspronkelijke betekenis van Hanze is "coöperatie van vakbroeders", een gilde dus. Bekender is het samenwerkingsverband van individuele kooplieden die op vergelijkbaar gebied handel dreven en daarbij in verschillende havensteden voor elkaar konden optreden. Dat geldt ook voor Bureau Hanze. Wij zijn sterker door samenwerking en bieden onze klanten daarmee veel voordelen. Wij staan naast onze klanten en geven communicatieadvies op maat. Hierdoor ervaren onze klanten al snel wat succesvolle communicatie met (potentiële) klanten oplevert. Wij maken je trots op jouw bedrijf.

Thumbnail-colinThumbnail-colin-hover
Colin Pelleboer
Mede-eigenaar
Communicatieadviseur
Thumbnail-jaappeterThumbnail-jaappeter-hover
Jaap-Peter Weerd
Mede-eigenaar
Grafisch specialist
Thumbnail-reinierThumbnail-reinier-hover
Reinier Boerendans
Online marketeer

 
Thumbnail-henrickThumbnail-henrick-hover
Henrick van Raalte
Multimedia designer

Thumbnail-hesselThumbnail-hessel-hover
Hessel Beumer
Junior Grafisch vormgever
Thumbnail-EsmeeThumbnail-Esmee-hover
Esmee Knikker
Stagiaire online communicatie
Bel ons
Adres