Wat doen we? Lees meer over onze diensten | Bureau Hanze

Diensten

Bureau Hanze helpt je onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Dat doen we door strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk voor je uit. Pas als je boodschap aanspreekt, komt het tussen de oren van je klant. Daarnaast maken wij onze inspanningen altijd meetbaar. Wil je ook optimaal resultaat uit jouw marketinginspanningen? Neem dan direct contact op. We helpen bedrijven met:

Online & offline communicatie

Concept en strategie

In een persoonlijk gesprek bepalen wij jouw belangrijkste doelgroep, markt en boodschap. Je krijgt strategisch advies over hoe je jouw doelgroep het beste online en offline bereikt. De combinatie van beiden, is nog steeds het sterkst. Dit advies vertalen wij naar grafische aantrekkelijke ontwerpen en een plan van aanpak.

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Internet wordt belangrijker, concurrentie komt uit de hele wereld, klanten worden minder loyaal en nieuwe producten en diensten houden minder lang stand in de markt. Kortom, het is duidelijk dat je meer moet presteren dan vroeger om succesvol te blijven. Een klantgerichte bedrijfsvoering biedt antwoorden en oplossingen om deze bewegingen op te vangen en zo grip te houden op de groei. Het bepalen van een juiste marketing- en communicatiestrategie is dan ook noodzakelijk om de groei van uw bedrijf te blijven stimuleren.

Content & Creatie

Bureau Hanze verzorgt teksten voor online en offline media. Denk daarbij aan teksten voor website, magazines, folders en andere media. Elke doelgroep spreekt zijn eigen taal. Bureau Hanze kruipt in de huid van jouw doelgroep en past de teksten daarop aan. Hierbij is het medium, waar de tekst voor bestemd is, ook erg belangrijk. Ieder medium vereist weer zijn eigen manier van schrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor ieder medium en vrijwel iedere doelgroep. Pakkende teksten die de aandacht krijgen (en verdienen!) van jouw doelgroep, dat is ons doel!

Een boodschap pakkend op papier krijgen is niet voor iedereen weggelegd. Onze tekstschrijver zorgt voor aantrekkelijke teksten die ook nog eens zoekmachine vriendelijk geschreven worden. In samenwerking met onze vaste fotografen zorgen we dat tekst en beeld elkaar versterken. Uiteraard staan uw wensen hier bij centraal.

Grafische vormgeving

Onze grafische vormgevers weten als geen ander jouw boodschap aantrekkelijk te presenteren. Het begint allemaal met een logo en herkenbare huisstijl. Dit past bij de identiteit van je organisatie. Daarna bepalen we de verdere uitwerking van communicatiemiddelen als bijvoorbeeld advertenties, visitekaartjes en website. Hierdoor ben je altijd herkenbaar voor je klant.

Een greep uit de mogelijkheden:
- Logo & complete huisstijlen;
- Diverse soorten drukwerk;
- Folders & bedrijfsbrochures;
- Advertentieschets;
- Banners;
- Nieuwsbrief;
- Flyers en overige promotiematerialen;
- Gepersonaliseerde mailing;
- Vormgeving op maat.

Website realisatie

Wij ontwerpen niet alleen aantrekkelijke websites, wij zorgen ook dat deze goed werken. Door technologie komen onze grafische voorstellen tot leven. Onze websites zijn responsive waardoor ze op elk apparaat (bijvoorbeeld mobiel, tablet en desktop) goed zichtbaar zijn. Daarnaast werken wij met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) waardoor je eenvoudig content kunt beheren. Indien gewenst kun je dat volledig aan ons uitbesteden.

Maar wat is nu onze kracht als het om website realisatie gaat? Waar veel webbouwers knappe staaltjes techniek weten te realiseren, kijken wij verder dan alleen het technische aspect van een website. Hierbij denken we ook aan de teksten, de uitstraling door middel van fotografie en de inrichting van de website, zodat een website ook daadwerkelijk converteert en resultaat oplevert! Het is namelijk een kunst om al deze aspecten goed op elkaar af te stemmen, met daarbij jouw huisstijl als uitgangspunt.

Zoekmachine marketing

Meer dan de helft van alle internetgebruikers zoekt via Google naar diensten en producten. Zorg daarom dat je op de juiste zoekwoorden gevonden wordt. Onze Online Marketing specialisten optimaliseren jouw website en zorgen voor een toppositie in Google. Dat kan zowel in de organische (SEO) als betaalde (SEA) resultaten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van je website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit). Hierdoor krijg je meer bezoekers naar de website of website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines. Daarbij gaat het om de natuurlijke (of organische) zoekresultaten van de zoekmachines.

Google Adwords (SEA)
Op sommige zoekwoorden zit zoveel concurrentie dat het verstandiger is om gebruik te maken van Adwords. Het voordeel van Google Adwords is dat je letterlijk binnen enkele minuten bovenaan in de zoekresultaten van Google kunt komen.

Social Media

Je hebt social media kanalen maar haalt daar nog niet het gewenste resultaat uit. Bureau Hanze ondersteunt bedrijven met het strategisch en resultaatgericht inzetten van social media kanalen. Allereerst wordt gekeken naar de doelgroep en je doelstellingen. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak geschreven. Daarna bepaal je of je hiermee zelf aan de slag gaat of dat je dit (gedeeltelijk) aan ons uitbesteedt. Wij helpen je online groeien, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Facebook marketing

Heb je geen tijd voor het bijhouden van Social Media kanalen of u niet de inspiratie om steeds iets nieuws te bedenken? Onze Facebook specialist helpt je graag bij het professioneel inzetten van Social Media Marketing. Wij ondersteunen bedrijven met het opzetten en onderhouden. Hierdoor profiteer je snel van meer volgers en meer bereik.

Strategisch advies
Wil je zelf je Facebookpagina beheren, maar heb je wel behoefte aan een strategie en iemand die met je meekijkt en adviseert? Maak dan gebruik van het Social Media opstartpakket of de Social Media Scan. Vraag naar de mogelijkheden.

Een greep uit ons werk

Contact ons

Wil je meer weten over ons? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Bel ons
Adres