WAT WIJ DOEN

Samen voor het
beste resultaat

Bureau Hanze maakt je zichtbaar bij je doelgroep. Dat doen we door de strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk voor je uit. Pas als je boodschap aanspreekt, komt het tussen de oren van je klant. Daarnaast maken wij onze inspanningen meetbaar en zichtbaar. Wil je ook optimaal resultaat uit jouw marketinginspanningen?

In een persoonlijk gesprek bepalen wij jouw belangrijkste doelgroep, markt en boodschap. Je krijgt strategisch advies over hoe we jouw doelgroep online en offline het best bereiken. Dit advies vertalen wij naar aantrekkelijke grafische ontwerpen en een plan van aanpak.
content_beeld_design_bureau_hanze
WAT WIJ DOEN

Samen voor het
beste resultaat

Bureau Hanze maakt je zichtbaar bij je doelgroep. Dat doen we door strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk voor je uit. Pas als je boodschap aanspreekt, komt het tussen de oren van je klant. Daarnaast maken wij onze inspanningen meetbaar en zichtbaar. Wil je ook optimaal resultaat uit jouw marketinginspanningen?
content_beeld_design_bureau_hanze
In een persoonlijk gesprek bepalen wij jouw belangrijkste doelgroep, markt en boodschap. Je krijgt strategisch advies over hoe we jouw doelgroep het beste online en offline bereiken. Dit advies vertalen wij naar aantrekkelijke grafische ontwerpen en een plan van aanpak.

Online

Online marketing groeit in populariteit en geen enkele organisatie kan meer zonder. Veranderingen in de markt leiden tot nieuwe strategieën voor het opbouwen van reputaties, netwerken en het bereiken van klanten.
Webdesign
Zoekmachine marketing
Conversie optimalisatie
Social media
Brochures

Offline

De combinatie van online en offline communicatie is nog steeds de meest effectieve manier om je doelgroep te bereiken. Onze grafisch vormgevers weten als geen ander jouw boodschap aantrekkelijk te presenteren.
Logo & huisstijl
Brochure
Social media
Content creatie

Ook video inzetten?

Wij zorgen voor pakkende video content met dronebeelden.


Bekijk onze video projecten

Ook video inzetten?

Wij zorgen voor pakkende video content met dronebeelden.


Bekijk onze video projecten
Bel ons
Adres
×