Brochures en
magazines

Brochures en magazines zijn er in alle soorten en maten. Wil je graag een glossy magazine uitbrengen met bijzondere verhalen voor je relaties? Of wil je een online brochure die bezoekers op je website kunnen inzien. Misschien weet je al wel wat je wilt communiceren, maar nog niet in welke vorm.

Oog voor detail

Als full service communicatiebureau kennen wij alle mogelijkheden om een boodschap tot leven te laten komen. Met een aansprekend design, doelgerichte inhoud, aansprekende teksten en sfeerversterkende fotografie.

Daar kun je vanuit gaan

Jouw nieuwe magazine klaar voor de toekomst

Voor overheid & sportclubs
Voor bedrijven
Tussentijdse opleveringen
Van ontwerp tot printversie

“Experts in het maken van brochures & magazines”

Hoe maken wij brochures en magazines?

1

Inventariserend gesprek

2

Ontwerpen

3

Teksten schrijven

4

Fotograferen

5

Correctieronde

6

Drukwerk en verspreiding (optioneel)

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Inventariserend gesprek

Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Wat wil je communiceren, met wie en hoe? Samen bepalen we welk communicatiemiddel daar het beste bij past. Dit kan een brochure, magazine, folder of flyer zijn. We stellen het formaat en aantal pagina’s vast en nemen de inhoud door. Moet de toon formeel of informeel zijn? En kies je bijvoorbeeld voor een online magazine of wil je deze fysiek verspreiden?

Ontwerpen

Na het eerste gesprek gaan wij voor je aan de slag met een eerste ontwerp. We houden hierbij rekening met de huisstijl. Onze designers letten hierbij op typografie, kleurgebruik en fotografie. We zorgen dat het ontwerp volledig aansluit op de huisstijl van jouw organisatie. Liever een onafhankelijke uitstraling? Ook dat is mogelijk, we geven het ontwerp dan een eigen identiteit.

Recent opgeleverde projecten

Ontwerp brochure of magazine

Wil jij een offline of online magazine, brochure of ander middel inzetten voor jouw bedrijf? Van ontwerp tot fotografie, inhoud en drukwerk. Wij verzorgen het allemaal voor je. Bel of mail ons gerust voor het maken van eerste afspraak.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×