Contentcreatie

Het creëren van de juiste content voor ieder communicatiemiddel. Je kunt het aan ons communicatiebureau overlaten. We schrijven teksten voor verschillende doeleinden, doelgroepen en middelen. Van vlotte zinnen voor social media tot pakkende teksten voor je website. Want elk middel heeft een ander doel. We worden niet voor niets ook wel een contentmarketing bureau genoemd.

Content die opvalt

Schrijven kunnen we allemaal. Iemand met woorden stimuleren om een offerte aan te vragen, een bestelling te doen of een bericht achter te laten is daarentegen voor veel mensen een stuk lastiger. En zie maar eens op te vallen tussen de duizenden boodschappen die jouw (potentiele) klant dagelijks voor zijn of haar neus krijgt. Bureau Hanze creëert content die opvalt onder jouw doelgroep!

Daar kun je vanuit gaan

Passende content die opvalt bij jouw doelgroep

Advies en plan van aanpak
Duidelijke doelgroepbepaling
De juiste tone of voice
Content die zorgt voor meer naamsbekendheid en conversies

“Maak het onderscheid met pakkende en opvallende content"

Hoe creëren wij content?

1

Inventariserend gesprek

2

Interview

3

Schrijven

4

Fotografie

5

Eindredactie

6

Publicatie

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Inventariserend gesprek

Elke contentcreatie opdracht begint met een inventariserend gesprek met ons contentmarketing bureau. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je wilt delen met je doelgroep. Op welke manier je dat doet en welke toon daarbij past. Wil je websiteteksten laten schrijven? Gaat het om social media content? Wil je teksten voor in een magazine of een brochure? Of wil je SEO teksten laten schrijven voor betere vindbaarheid in Google?

Interview

Teksten zuig je natuurlijk niet uit je duim. De informatie moet kloppen. Lezers hebben niets aan foutieve en onbetrouwbare informatie. Daarom vragen onze tekstschrijvers tijdens een (telefonisch) interview je het hemd van het lijf. We zijn nieuwgierig naar wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Ook zijn we benieuwd naar je producten en/of diensten en hoe je bedrijf is ontstaan.

Recent opgeleverde projecten

Contentmarketing bureau inschakelen?

Wil je websiteteksten laten schrijven of redigeren? Wil je je doelgroep informeren met pakkende content in een folder of nieuwsbrief? Of heb je de hulp van een contentmarketing bureau nodig voor contentcreatie voor social media? Je kunt ons ook SEO teksten laten schrijven voor een goede vindbaarheid in Google. Waar je ook content voor nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de boodschap helder is en aanzet tot actie. Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×