LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
websiteteksten laten schrijven? content voor social media? jouw klanten echt aanspreken? SEO teksten laten schrijven?


Ja, dat wil ik!

veertjes Pakkende content
veertjes Voor elk kanaal en middel
veertjes Bijpassende fotografie
veertjes Eindredactie
Schrijven kunnen we allemaal. Iemand met woorden stimuleren om een offerte aan te vragen, een bestelling te doen of een bericht achter te laten is daarentegen voor veel mensen een stuk lastiger. En zie maar eens op te vallen tussen de duizenden boodschappen die jouw (potentiele) klant dagelijks voor zijn of haar neus krijgt.

Contentmarketing bureau

Zoals een boekhouder zich dagelijks met cijfers bezighoudt, een automonteur elk detail van jouw auto kent, zijn wij verliefd op taal. We zijn als contentmarketing bureau continu bezig met contentcreatie. Goed schrijven zit in ons DNA. We schrijven conversieverhogende teksten die aansluiten bij jouw organisatie en doelgroep. Vlot, zakelijk, enthousiast of ‘kort en krachtig’. Zodat de lezer overgaat tot de gewenste actie.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe creëren wij content?

Inventariserend gesprek

Elke contentcreatie opdracht begint met een inventariserend gesprek met ons contentmarketing bureau. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je wilt delen met je doelgroep. Op welke manier je dat doet en welke toon daarbij past. Wil je websiteteksten laten schrijven? Gaat het om social media content? Wil je teksten voor in een magazine of brochure? Of wil je SEO teksten laten schrijven voor betere vindbaarheid in Google?

Interview

Teksten zuig je natuurlijk niet uit je duim. De informatie moet kloppen. Lezers hebben niets aan foutieve en onbetrouwbare informatie. Daarom vragen onze tekstschrijvers tijdens een (telefonisch) interview je het hemd van het lijf. We zijn nieuwgierig naar wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Ook zijn we benieuwd naar je producten en/of diensten en hoe je bedrijf is ontstaan.

Schrijven

Na het interview grijpen we onze pen. Nouja, eigenlijk tikken we op ons toetsenbord. We filteren alle informatie uit het interview en pikken de highlights eruit. Bij contentcreatie verpakken we jouw woorden tot zinnen die de lezer aanspreken. We houden daarbij altijd rekening met het communicatiemiddel, want elk middel wordt op een andere manier gebruikt. Zo is social media erg gericht op vluchtig gebruik. Daarom moet je boodschap kort en krachtig zijn. Terwijl je op je website juist wat dieper in wilt gaan op je dienstverlening.

Fotografie

Een tekst zonder beeld is niet aantrekkelijk. Bij contentcreatie besteden we daarom ook aandacht aan fotografie en video. We werken met professionele fotografen die ervoor zorgen dat beeld en tekst feilloos op elkaar aansluiten. Video’s maken we ook. Onze eigen gecertificeerde drone-piloot legt vanuit de lucht de mooiste beelden voor je vast.

Recente projecten:

Eindredactie

Teksten die we schrijven krijg je uiteraard altijd eerst te zien. Eventuele aanvullingen of opmerkingen verwerken we. Bij de eindredactie doen we een laatste check op de inhoud. Wanneer je zelf teksten hebt geschreven, kunnen wij deze ook voor je redigeren.

Publicatie

De teksten zijn klaar! Ze mogen gepubliceerd worden op jouw website, social media, in een nieuwsbrief, magazine of brochure. Ook dat regelen wij als contentmarketing bureau voor je. We plaatsen de teksten en zorgen dat de verhouding van tekst en beeld klopt.

Contentmarketing bureau inschakelen?

Wil je websiteteksten laten schrijven of redigeren? Wil je je doelgroep informeren met pakkende content in een folder of nieuwsbrief? Of heb je de hulp van een contentmarketing bureau nodig voor contentcreatie voor social media? Je kunt ons ook SEO teksten laten schrijven voor een goede vindbaarheid in Google. Waar je ook content voor nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de boodschap helder is en aanzet tot actie. Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Bel ons
Adres
×