LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
mooie luchtbeelden? gedetailleerde en haarscherpe videobeelden? meer interactie? een dronevideo laten maken? unieke dronefotografie?


Ja, dat wil ik!

veertjes Unieke beelden
veertjes ROC-light gecertificeerd
veertjesVideo & Fotografie
veertjes Erkend dronespecialist

Dronepiloot gezocht?

Indrukwekkende beelden nodig van een pand, terrein of object? Bureau Hanze beschikt over een drone piloot met ROC-light certificaat waardoor er commercieel gevlogen mag worden. Dronebeelden geven een unieke en indrukwekkende beleving aan video of foto’s. Hierdoor krijgt u video meer bereik.

Unieke & indrukwekkende beelden

Pak de aandacht van je doelgroep met dronebeelden. Dronebeelden verrijken jouw online content. Naast tekst, fotografie en video kan jouw project zich goed lenen voor deze indrukwekkende beelden. Vooral op social media kanalen maken videobeelden gemaakt met een drone veel indruk. Kies daarom voor onze videoproductie met drone en laat je betoveren door unieke beelden in vogelvlucht.

Bekijk dronevideo's door ons gemaakt:

content-creatie-drone-1content-creatie-drone-1-hover
content-creatie-drone-2content-creatie-drone-2-Hover
content-creatie-drone-3content-creatie-drone-3-HOVE
content-creatie-drone-4content-creatie-drone-4-HOVE

Bekijk dronevideo's door ons gemaakt:

content-creatie-drone-1content-creatie-drone-1-hover
content-creatie-drone-2content-creatie-drone-2-Hover
content-creatie-drone-3content-creatie-drone-3-HOVE
content-creatie-drone-4content-creatie-drone-4-HOVE

Werkwijze drone piloot

Voordat er met een drone gevlogen kan worden, moet er een goede voorbereiding plaatsvinden. Vooraf maakt de drone piloot een vliegschema zodat alle onderelen die gefilmd moeten worden op camera komen. De drone piloot weet precies waar wel en niet gevlogen mag worden. Hij kent de luchvaartkaart en herkent bijvoorbeeld no flight zones of restricted fly zones. Wij adviseren altijd een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor dronebeelden, omdat het verboden is een drone piloot zonder certificaat commercieel te laten vliegen.

Apparatuur Drone vliegen

Onze drone piloot vliegt met de DJI Mavic Air. Deze drone staat bekend om haar gedetailleerde en haarscherpe videobeelden in 4K kwaliteit (beste kwaliteit). We besturen de drone met een controller en smartphone. Dankzij het compacte formaat kunnen we ook eenvoudig op meerdere locaties filmen of foto’s maken met de drone. Onze drone staat ingeschreven in het Luchtvaartregister onder nummer PH-6DT.

Wat kost een drone piloot?

De prijs voor een dronepiloot hangt af de hoeveelheid shots en de gewenste lengte van de video. In de voorbereiding maken we een vliegschema gebaseerd op de gewenste beelden en de mogelijke vlieglocaties. Tijdens de uitvoering vliegt onze dronepiloot op de gewenste en toegankelijk locaties om de beelden goed op camera te krijgen. Daarna volgt de nabewerking. In dit laatste onderdeel worden de beelden gemonteerd met teksten, logo’s en muziek. Zo kan een video helemaal in uw huisstijl gemonteerd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle ruwe beelden aan te leveren, zodat jezelf de montage doet.

Drone piloot inhuren

Wil jij graag mooie luchtbeelden van jouw project of wil je meer informatie over het inhuren van een drone piloot? Neem dan contact op via info@bureauhanze.nl of 085 064 02 00

Onze drone is geregistreerd in het luchtvaartregister van het Ministerie van Luchtvaart & Transport

Wat zeggen anderen over ons?

De samenwerking met Colin Pelleboer was heel correct en zeer plezierig. Colin is enthousiast en zeer transparant. Mijn mails werden vrijwel per direct heel correct beantwoord.

Willem van Norel Avatar Willem van Norel

In de bouw van onze nieuwe website ( silicanova.nl )heeft Bureau Hanze ons goed bijgestaan. Er wordt geluisterd naar onze wensen en ideeën. Ook is men duidelijk in het advies hoe het één en ander te laten werken op de site en wat voor voordelen en nadelen er branche gerelateerd aan kunnen zitten. En dat is soms anders dan je zelf voor ogen hebt. Wij gaan zeker vaker van de diensten gebruik maken.

Bastiaan Doornewaard Avatar Bastiaan Doornewaard

Bureau Hanze heeft ons geholpen bij het kiezen van een bedrijfsnaam en het opzetten van een huisstijl. We hebben dit als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en komen met leuke voorstellen. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Erik Wijnne Avatar Erik Wijnne

Laat je informeren over de mogelijkheden over drone piloot inhuren

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

   
  Direct contact met onze drone-piloot Colin Pelleboer

  085 06 40 200
  colin@bureauhanze.nl
   
  Bel ons
  Adres
  ×