LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
mooie luchtbeelden? gedetailleerde en haarscherpe videobeelden? meer interactie? een dronevideo laten maken? unieke dronefotografie?


Ja, dat wil ik!

veertjes Unieke beelden
veertjes ROC-light gecertificeerd
veertjesVideo & Fotografie
veertjes Erkend dronespecialist

Dronevideo laten maken?

Jouw bedrijf goed op de kaart zetten door middel van een dronevideo? Bureau Hanze helpt je graag verder. Wij beschikken over een dronepiloot met een ROC-light certificaat. Dit betekent dat wij commercieel mogen vliegen en dronebeelden en -video’s mogen maken. Dronebeelden in een video geven een uniek en indrukwekkend effect aan je video.

Een unieke video

Door middel van dronebeelden pak je de aandacht van je doelgroep. Met een dronevideo breng je jouw bedrijf op een unieke manier in kaart. Videobeelden gemaakt met een drone maken veel indruk en zijn daarmee een verrijking op je online content. Pak de aandacht met de beelden van jouw dronevideo en spreek je doelgroep aan met een combinatie van beeld en andere content.

Bekijk dronevideo's door ons gemaakt:

content-creatie-drone-1content-creatie-drone-1-hover
content-creatie-drone-2content-creatie-drone-2-Hover
content-creatie-drone-3content-creatie-drone-3-HOVE
content-creatie-drone-4content-creatie-drone-4-HOVE

Bekijk dronevideo's door ons gemaakt:

content-creatie-drone-1content-creatie-drone-1-hover
content-creatie-drone-2content-creatie-drone-2-Hover
content-creatie-drone-3content-creatie-drone-3-HOVE
content-creatie-drone-4content-creatie-drone-4-HOVE

Werkwijze dronevideo

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook zeker bij het maken van een dronevideo. Voor er gevlogen wordt, maken de dronevideograaf een vliegschema, waarbij er rekening gehouden wordt met de gewenste beelden. Wij adviseren altijd een gecertificeerde piloot in te schakelen bij een dronevideo laten maken. De gecertificeerde piloot weet waar je wel en niet mag vliegen en daarbij is het verboden om zonder certificaat commercieel te vliegen.

Professionele dronevideograaf

Bij onze dronevideograaf laat je een professionele dronevideo maken. Onze dronepiloot beschikt over een ROC-light certificaat. Wij mogen dus dronevideo’s maken, want met dit certificaat mogen wij commercieel vliegen. Onze drone is in het Luchtvaartregister ingeschreven onder het nummer PH-6DT.

Wij maken dronebeelden met de DJI Mavic Air. Deze drone is bij uitstek geschikt voor dronevideo’s, omdat deze drone haarscherpe en gedetailleerde videobeelden opneemt. De kwaliteit van de beelden is de beste kwaliteit, namelijk 4K. De drone is erg compact en daardoor kunnen wij gemakkelijk op meerdere locaties dronebeelden maken. Wij besturen de drone met een controller en smartphone.

Dronevideograaf inschakelen?

Ben je op zoek naar een dronevideograaf voor unieke dronebeelden? Bureau Hanze helpt je graag verder. Onze dronepiloot zorgt ervoor dat alle gewenste dronebeelden op camera komen. Ook de bewerking van de dronevideo kun je aan ons overlaten.
Tijdens de bewerking zorgen wij ervoor dat de beelden in de juiste volgorde komen en zorgen wij voor achtergrondmuziek. Indien gewenst voegen wij ook logo’s en teksten toe. Het is uiteraard ook mogelijk om de ruwe dronebeelden aan te leveren, zodat jij de dronevideo zelf in elkaar kunt zetten.

Wil je onze dronevideograaf inschakelen of meer informatie over een dronevideo laten maken? Neem dan contact met ons op.

Onze drone is geregistreerd in het luchtvaartregister van het Ministerie van Luchtvaart & Transport

Wat zeggen anderen over ons?

  review rating 5  Wij kunnen Bureau Hanze echt aanraden! Bureau Hanze heeft ons logo ontworpen, onze huisstijl uitgewerkt en onze website en bijbehorende webshop gebouwd. In het kort zijn het fijne mensen om mee te werken, ze denken met je mee, zijn altijd te bereiken en verstaan hun vak. Top! Wij gaan voor een langdurige samenwerking.

  thumb Roy Edelmann

  review rating 5  Bureau Hanze heeft ons voorzien van diverse professionele drone camerabeelden voor ons project Buitensportnet.nl We zijn ook blij met het resultaat wat betreft de flyers. Prettige club om mee samen te werken!

  thumb Volleybal XL

  review rating 5  Bureau Hanze luistert goed naar wat de klant wil en gaat met die informatie aan de slag. Bedankt voor de mooie, professionele en originele ‘producten’ die jullie voor mij hebben gemaakt!

  thumb Henriet Koornberg

Laat je informeren over de mogelijkheden over dronevideo laten maken

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

 
Direct contact met onze drone-piloot Colin Pelleboer

085 06 40 200
colin@bureauhanze.nl
 
Open chat
Powered by
Bel ons
Adres