LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
mooie luchtbeelden? gedetailleerde en haarscherpe videobeelden? meer interactie? een drone video laten maken? unieke dronefotografie?


Ja, dat wil ik!

veertjes Unieke beelden
veertjes ROC-light gecertificeerd
veertjesVideo & Fotografie
veertjes Erkend dronespecialist

Drone video laten maken?

Jouw bedrijf goed op de kaart zetten door middel van een drone video? Bureau Hanze helpt je graag verder. Wij beschikken over een drone piloot met een ROC-light certificaat. Dit betekent dat wij commercieel mogen vliegen en drone beelden en -video’s mogen maken. Drone beelden in een video geven een uniek en indrukwekkend effect aan je video of film.

Drone beelden

Door middel van drone beelden pak je de aandacht van je doelgroep. Met een drone video breng je jouw bedrijf op een unieke manier in kaart. Videobeelden gemaakt met een drone maken veel indruk en zijn daarmee een verrijking op je online content. Pak de aandacht met de beelden van jouw dronevideo en spreek je doelgroep aan met een combinatie van beeld en andere content.

Al een compleet gemonteerde drone video

v.a. 450 euro

Voor bedrijven en particulieren

Bekijk drone video's en films door ons gemaakt:

content-creatie-drone-1content-creatie-drone-1-hover
content-creatie-drone-2content-creatie-drone-2-Hover
content-creatie-drone-3content-creatie-drone-3-HOVE
content-creatie-drone-4content-creatie-drone-4-HOVE

Bekijk drone video's door ons gemaakt:

content-creatie-drone-1content-creatie-drone-1-hover
content-creatie-drone-2content-creatie-drone-2-Hover
content-creatie-drone-3content-creatie-drone-3-HOVE
content-creatie-drone-4content-creatie-drone-4-HOVE

Werkwijze drone video

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook zeker bij het maken van een drone video of drone fotografie. Voor er gevlogen wordt, maken de drone videograaf een vliegschema, waarbij er rekening gehouden wordt met de gewenste beelden. Wij adviseren altijd een gecertificeerde piloot in te schakelen bij een drone video laten maken. De gecertificeerde piloot weet waar je wel en niet mag vliegen en daarbij is het verboden om zonder certificaat commercieel te vliegen.

Professionele drone videograaf

Bij onze dronevideograaf laat je een professionele drone video maken. Onze drone piloot beschikt over een ROC-light certificaat. Wij mogen dus drone video’s maken, want met dit certificaat mogen wij commercieel vliegen. Onze drone is in het Luchtvaartregister ingeschreven onder het nummer PH-6DT.

Wij maken drone beelden met de DJI Mavic Pro en/of de DJI Mavic Air. Deze drones zijn bij uitstek geschikt voor drone video’s, omdat deze drones haarscherpe en gedetailleerde videobeelden opnemen. De kwaliteit van de beelden is de beste kwaliteit, namelijk 4K. De drones zijn erg compact en daardoor kunnen wij gemakkelijk op meerdere locaties drone beelden maken. Wij besturen de drone met een controller en smartphone.

Drone videograaf inschakelen?

Ben je op zoek naar een dronevideograaf voor unieke drone beelden? Bureau Hanze helpt je graag verder. Onze drone piloot zorgt ervoor dat alle gewenste dronebeelden op camera komen. Ook de bewerking van de drone video kun je aan ons overlaten.
Tijdens de bewerking zorgen wij ervoor dat de beelden in de juiste volgorde komen en zorgen wij voor achtergrondmuziek. Indien gewenst voegen wij ook logo’s en teksten toe. Het is uiteraard ook mogelijk om de ruwe dronebeelden aan te leveren, zodat jij de dronevideo zelf in elkaar kunt zetten.

Wil je onze drone videograaf inschakelen of meer informatie over een drone film laten maken? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben drone beelden gemaakt voor de volgende klanten:

Onze drone is geregistreerd in het luchtvaartregister van het Ministerie van Luchtvaart & Transport

Wat zeggen anderen over ons?

Bureau Hanze heeft mij uitstekend advies gegeven over mijn website. Ik kon hierdoor heel makkelijk zelf aan de slag met de feedback. Verder helpt Bureau Hanze mij met mijn personal branding wat ze perfect hadden voorbereid met liefde en aandacht. Ik raad elk bedrijf aan om even bij Bureau Hanze binnen te lopen voor advies!

Elize Been Avatar Elize Been

Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

Ria Scholthof Avatar Ria Scholthof

Bureau Hanze luistert goed naar wat de klant wil en gaat met die informatie aan de slag. Bedankt voor de mooie, professionele en originele ‘producten’ die jullie voor mij hebben gemaakt!

Henriet Koornberg Avatar Henriet Koornberg

Laat je informeren over de mogelijkheden over drone video laten maken

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

   
  Direct contact met onze drone-piloot Colin Pelleboer

  085 06 40 200
  colin@bureauhanze.nl
   
  Bel ons
  Adres
  ×