Adverteren op Facebook? | Kies de juiste strategie en campagnes!

Specialisten in adverteren op Facebook Snel meer bereik Vergroten naamsbekendheid Budget in eigen hand

Succesvol adverteren op Facebook

Facebook Adverteren

Wil je weten hoe succesvol kunt adverteren op Facebook? Of wil je het beheer van jouw Facebook advertenties overlaten aan een specialist? Bureau Hanze adviseert en helpt je graag met Facebook adverteren. Wij laten je graag de mogelijkheden van adverteren op Facebook zien. Je kunt jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep.

Wij hebben al veel opdrachtgevers mogen helpen met het opzetten en managen van succesvolle Facebook advertentie campagnes. Aan de hand van een strategie die aansluit bij jouw wensen en de wensen van je doelgroep, gaan wij graag voor je aan de slag.

Facebook adverteren voordelen

✓ Snel meer volgers krijgen
✓ Nieuwe mensen uit je doelgroep bereiken
✓ Naamsbekendheid genereren onder potentiële klanten
✓ Meer verkeer naar je website
✓ Specifiek product/dienst onder de aandacht brengen
✓ Zelf het budget bepalen

Verschillende mogelijkheden

Binnen adverteren op Facebook zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een geplaatst bericht promoten onder een gewenste doelgroep, maar je kunt ook een advertentiecampagne instellen waarbij je jouw pagina promoot. Ook is het mogelijk om mensen naar je website of zelfs je winkel te lokken. Bureau Hanze vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Facebook adviseren en adviseert je wat de beste strategie is voor jouw bedrijf en business.

Over Bureau Hanze

Bureau Hanze is een online & offline communicatiebureau uit Elburg. Wij zijn landelijk actief en werken onder meer voor opdrachtgevers uit Zwolle, Groningen en Amsterdam. Naast Facebook beheer verzorgen wij de complete online en offline communicatie voor opdrachtgevers. Hierbij denken we verder dan alleen het visuele aspect, maar stippelen we de juiste strategie die aansluit bij de wensen van klant en de wensen van de doelgroep!

Adverteren op Facebook?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Facebook adverteren? Wij gaan graag met je om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg of Kampen. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij jou op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kun je al je vragen aan ons voorleggen. Onze Facebook specialisten kunnen je antwoord geven op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Enkele klanten die Facebook Adverteren aan ons uitbesteden

En 200+ andere klanten

Laat je informeren over de mogelijkheden van Facebook adverteren

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

 
Direct contact met onze social media adviseur Colin Pelleboer

085 06 40 200
colin@bureauhanze.nl
 
Bel ons
Adres