Facebook
Adverteren

Wil je weten hoe succesvol kunt adverteren op Facebook? Of wil je het beheer van jouw Facebookadvertenties overlaten aan een specialist? Bureau Hanze adviseert en helpt je graag met Facebook adverteren. Wij laten je graag de mogelijkheden van adverteren op Facebook zien. Je kunt jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep. Wij hebben al veel opdrachtgevers mogen helpen met het opzetten en managen van succesvolle Facebook advertentiecampagnes. Aan de hand van een strategie die aansluit bij jouw wensen en de wensen van je doelgroep, gaan wij graag voor je aan de slag.

Mogelijkheden Facebook adverteren

Binnen adverteren op Facebook zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een geplaatst bericht promoten onder een gewenste doelgroep, maar je kunt ook een advertentiecampagne instellen waarbij je jouw pagina promoot. Ook is het mogelijk om mensen naar je website of zelfs je winkel te lokken. Bureau Hanze vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Facebook en adviseert je wat de beste strategie is voor jouw bedrijf en business.

Daar kun je vanuit gaan

Voordelen Facebook adverteren

Snel meer volgers krijgen
Nieuwe mensen uit je doelgroep bereiken
Naamsbekendheid genereren onder potentiële klanten
Meer verkeer naar je website

“Social media beheerders met specialisme in Facebook”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten

Adverteren op Facebook?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Facebook adverteren? Wij gaan graag met je om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij jou op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kun je al je vragen aan ons voorleggen. Onze Facebook specialisten kunnen antwoord geven op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Over Bureau Hanze

Bureau Hanze is een online & offline communicatiebureau gevestigd in Elburg. Wij zijn landelijk actief en werken onder meer voor opdrachtgevers uit Zwolle, Groningen en Amsterdam. Naast Facebook beheer verzorgen wij de complete online en offline communicatie voor opdrachtgevers. Hierbij denken we verder dan alleen het visuele aspect, maar stippelen we de juiste strategie uit die aansluit bij de wensen van klant en de wensen van de doelgroep!

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverd werk

Meer weten over adverteren op Facebook?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van adverteren op Facebook? Wij gaan graag met jou om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij jou op locatie bespreken. Onze Facebook specialisten kunnen je antwoord geven op al jouw vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×