Facebook uitbesteden? | Krijg meer volgers en nieuwe klanten!

Experts in Facebook marketing Snel meer bereik Vergroten naamsbekendheid Doelgroep bereiken d.m.v. advertenties

Facebook uitbesteden aan specialisten?

Facebook beheer uitbesteden

Heb je een Facebookpagina maar lukt het niet om meer likes te krijgen of blijft de interactie uit? Of wil je weten hoe het nu precies zit met Facebook adverteren of wil je weten wat jouw bedrijf dit kan opleveren? Facebook uitbesteden aan Bureau Hanze is dan de oplossing. Wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden en laten je graag zien wat een actieve en goede ingerichte Facebookpagina kan opleveren. Niet alleen in meer volgers of website bezoeken, maar door goede contentmarketing ook echte klanten en opdrachten.

Voordelen Facebook uitbesteden

Veel organisaties en bedrijven kiezen er voor om Facebook in eigen beheer te houden. Het gevolg: ‘Dode’ Facebookpagina’s die niet worden bijgehouden en/of nauwelijks interactie hebben met de doelgroep. Door Facebook uitbesteden wordt je pagina een levend orgaan van jouw organisatie. Het verhoogt je naamsbekendheid en de ‘good-will’ bij (potentiële) klanten wat zal leiden tot meer verkopen en/of nieuwe opdrachten. Al veel opdrachtgevers kiezen ervoor om Facebook uit te besteden aan Bureau Hanze. Aan de hand van een strategie die past bij je bedrijf en de doelgroep, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf een succes wordt op Facebook, in iedere branche.

Mogelijkheden Facebook beheer

Bureau Hanze bekijkt graag samen met jou wat er precies mogelijk is. In veel gevallen valt er al snel winst te boeken en kan de Facebookpagina worden geoptimaliseerd. Aan de hand van een duidelijke Facebookstrategie kan de doelgroep benaderd en bereikt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw bedrijf te promoten op Facebook onder mensen die jouw bedrijf nog niet kennen of je Facebookpagina nog niet hebben geliked. We praten hier over Facebook adverteren. Met een gewenst budget kun je een heel specifieke doelgroep bereiken. Onder deze doelgroep kun je jouw pagina of een bericht promoten of een dienst/product onder de aandacht brengen. Hierdoor kun je meer verkeer genereren naar je website.

Over Bureau Hanze

Bureau Hanze is een online & offline communicatiebureau met vestigingen in Elburg en Kampen. Wij zijn landelijk actief en werken onder meer voor opdrachtgevers uit Zwolle, Groningen en Amsterdam. Naast Facebook beheer verzorgen wij de complete online en offline communicatie voor opdrachtgevers. Hierbij denken we verder dan alleen het visuele aspect, maar stippelen we de juiste strategie die aansluit bij de wensen van klant en de wensen van de doelgroep!

Facebook beheer uitbesteden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Facebook beheer uitbesteden? Wij gaan graag met jou om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg of Kampen. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij jou op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kunt je al je vragen aan ons voorleggen. Onze Facebook specialisten kunnen je antwoord geven op al je vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Enkele klanten die Facebook aan ons uitbesteden

En 200+ andere klanten

Laat je informeren over de mogelijkheden van Facebook

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

 
Direct contact met onze social media adviseur Colin Pelleboer

085 06 40 200
colin@bureauhanze.nl
 
Bel ons
Adres