LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
een huisstijl laten ontwerpen? een nieuw logo? jouw huisstijl vernieuwen?


Ja, dat wil ik!

veertjes Logo's, huisstijlen, drukwerk, websites en meer!
veertjes Van idee tot realisatie
veertjes Online & Offline ontwerp

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl ontwerpen is een belangrijk onderdeel voor (startende) bedrijven. De presentatie van een bedrijf begint namelijk met een professionele huisstijl. Met een huisstijl zorgen onder andere mkb’ers en zzp’ers voor een professionele en eenduidige uitstraling van hun bedrijf. Daarnaast dient een huisstijl als herkenningspunt. Telkens als (potentiële) klanten jouw logo of andere huisstijlonderdelen zien, weten ze dat het om jouw bedrijf gaat. Een huisstijl ontwerpen zorgt dus ook voor herkenning.

Visuele identiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer en zo werkt het ook met een huisstijl. Je wilt als bedrijf uiteraard een goede eerste indruk maken. Een pakkende huisstijl laten maken die past bij je bedrijf is daarom van groot belang. Wanneer je een huisstijl laat ontwerpen, creëer je namelijk de visuele identiteit van je bedrijf. De huisstijl is in veel gevallen ook het eerste wat mensen zien. Dat is wat een huisstijl ontwerpen zo belangrijk maakt. Ze zien het op een flyer, bedrijfsauto of een visitekaartje bijvoorbeeld. Al dit soort middelen bevatten de huisstijl.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:

achterdepoorte (1)
Faber (1)
prinsbouw (1)

van-gelder
Boeve-en-van-Dorp-1
elburger-1

En 200+ andere klanten in Elburg en omgeving

Hoe een huisstijl ontwerpen?

Een huisstijl ontwerpen vraagt de nodige kennis en expertise. Onze grafisch specialisten weten precies hoe dit allemaal in zijn werk gaat en hebben veel ervaring op het gebied van huisstijlontwikkeling. Het gaat daarbij niet alleen om een logo ontwerpen. Bij het ontwikkelen van een huisstijl spelen ook kleurgebruik, typografie (lettertype) en de opmaak een belangrijke rol. Al deze huisstijlelementen moeten consistent gebruikt worden in communicatiemiddelen. Uiteraard moeten de huisstijlelementen terugkomen op de website, maar ook op briefpapier, offertes, facturen, visitekaartjes, enveloppen, bedrijfskleding en in e-mails.

Huisstijlhandboek

Huisstijl ontwerpen worden vastgelegd in een huisstijlhandboek. Dit is een document waarin de richtlijnen en regels voor het gebruik van de huisstijl staan. Een handig en bruikbaar handboek voor een zzp’er of mkb’er met personeel in dienst. Wanneer je een huisstijl laat ontwerpen is een huisstijlhandboek noodzakelijk om te zorgen dat de huisstijl consistent toegepast wordt. In een huisstijlhandboek vind je in ieder geval de volgende onderdelen terug: logo, slogan, kleurgebruik, typografie, stijlelementen, fotografie, huisstijldragers en achtergrondinformatie.

Wat zeggen anderen over ons?

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

  5 star review  Bureau Hanze heeft mij uitstekend advies gegeven over mijn website. Ik kon hierdoor heel makkelijk zelf aan de slag met de feedback. Verder helpt Bureau Hanze mij met mijn personal branding wat ze perfect hadden voorbereid met liefde en aandacht. Ik raad elk bedrijf aan om even bij Bureau Hanze binnen te lopen voor advies!

  thumb Elize Been

  5 star review  Prettig team om mee samen te werken. Denken met je mee; creatief en bij vragen zijn ze altijd bereikbaar en oplossingsgericht.

  thumb Mirjam Mulder

Huisstijl laten maken?

Wil je een huisstijl laten ontwikkelen? Bureau Hanze is een bedrijf gespecialiseerd in huisstijlontwikkeling. Onze grafisch specialisten kunnen voor jou een pakkende huisstijl ontwerpen waarmee jouw bedrijf zeker een goede eerste indruk maakt. Of is de huidige huisstijl van je bedrijf aan vernieuwing toe? Dat kan, want tijdloos is een huisstijl niet. Na verloop van tijd ziet de huisstijl er ineens niet meer zo hip uit en past het niet meer in deze tijd. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het bedrijf zelf is veranderd en dat het logo of de gehele huisstijl niet meer matcht bij het bedrijf. Een nieuwe huisstijl ontwikkelen is dan een logische stap. Wij denken graag met je mee over een nieuwe stijl.

Laat je informeren over de mogelijkheden van een huisstijl ontwerpen

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

 
Direct contact met onze communicatie-adviseur Colin Pelleboer

085 06 40 200
colin@bureauhanze.nl
 
Bel ons
Adres
×