Huisstijl
ontwerpen

Een huisstijl ontwerpen is een belangrijk onderdeel voor (startende) bedrijven. De presentatie van een bedrijf begint namelijk met een professionele huisstijl. Met een huisstijl zorgen onder andere mkb’ers en zzp’ers voor een professionele en eenduidige uitstraling van hun bedrijf

Visuele identiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer en zo werkt het ook met een huisstijl. Je wilt als bedrijf uiteraard een goede eerste indruk maken. Een pakkende huisstijl laten maken die past bij je bedrijf is daarom van groot belang. Wanneer je een huisstijl laat ontwerpen, creëer je namelijk de visuele identiteit van je bedrijf. De huisstijl is in veel gevallen ook het eerste wat mensen zien. Dat is wat een huisstijl ontwerpen zo belangrijk maakt. Ze zien het op een flyer, bedrijfsauto of een visitekaartje bijvoorbeeld. Al dit soort middelen bevatten de huisstijl.

Daar kun je vanuit gaan

Jouw nieuwe huisstijl klaar voor de toekomst

Van idee tot realisatie
Een pakkend en uniek design
Online & Offline ontwerp
Huisstijlen, drukwerk, websites en meer!

“Specialisten in het ontwerpen van jouw huisstijl”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten

Hoe een huisstijl ontwerpen?

Een huisstijl ontwerpen vraagt de nodige kennis en expertise. Onze grafisch specialisten weten precies hoe dit allemaal in zijn werk gaat en hebben veel ervaring op het gebied van huisstijlontwikkeling. Het gaat daarbij niet alleen om een logo ontwerpen. Bij het ontwikkelen van een huisstijl spelen ook kleurgebruik, typografie (lettertype) en de opmaak een belangrijke rol.

Al deze huisstijlelementen moeten consistent gebruikt worden in communicatiemiddelen. Uiteraard moeten de huisstijlelementen terugkomen op de website, maar ook op briefpapier, offertes, facturen, visitekaartjes, enveloppen, bedrijfskleding en in e-mails.

Huisstijlhandboek

Huisstijl ontwerpen worden vastgelegd in een huisstijlhandboek. Dit is een document waarin de richtlijnen en regels voor het gebruik van de huisstijl staan. Een handig en bruikbaar handboek voor een zzp’er of mkb’er met personeel in dienst. Wanneer je een huisstijl laat ontwerpen is een huisstijlhandboek noodzakelijk om te zorgen dat de huisstijl consistent toegepast wordt.

In een huisstijlhandboek vind je in ieder geval de volgende onderdelen terug: logo, slogan, kleurgebruik, typografie, stijlelementen, fotografie, huisstijldragers en achtergrondinformatie.

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverde projecten

 

Huisstijl laten maken?

Wil je een huisstijl laten ontwikkelen? Bureau Hanze is een bedrijf gespecialiseerd in huisstijlontwikkeling. Onze grafisch specialisten kunnen voor jou een pakkende huisstijl ontwerpen waarmee jouw bedrijf zeker een goede eerste indruk maakt. Of is de huidige huisstijl van je bedrijf aan vernieuwing toe? Dat kan, want tijdloos is een huisstijl niet. Na verloop van tijd ziet de huisstijl er ineens niet meer zo hip uit en past het niet meer in deze tijd. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het bedrijf zelf is veranderd en dat het logo of de gehele huisstijl niet meer matcht bij het bedrijf. Een nieuwe huisstijl ontwikkelen is dan een logische stap. Wij denken graag met je mee over een nieuwe stijl.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×