LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
meer naamsbekendheid? op 1 staan in Google? meer verkoop realiseren?


Ja, dat wil ik!

veertjes Vergroot je zichtbaarheid
veertjes Behaal meer omzet
veertjes Bereik je doelgroep

Marketingbureau Zwolle

Wil je meer klanten genereren of meer producten verkopen op je website? En wil je meer resultaat uit jouw marketinginspanningen? Wij kunnen je daarbij helpen! Bureau Hanze is een marketing bureau in omgeving Zwolle. Wij kunnen helpen met het hoger scoren in Google, social media campagnes of het opzetten van advertentiecampagnes. Wij kijken naar de doelgroep en hoe deze doelgroep het beste wordt bereikt. Door het gebruik van verschillende marketingtechnieken, zorgen wij voor het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van jouw website. Hiermee behaal jij je verkooptargets.

Marketingstrategie Zwolle

Om de naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten is het van belang om als eerste te starten met het opstellen van doelen. Er wordt samen met jou een plan opgesteld met realistische doelstellingen. In dit plan staat wie de belangrijkste doelgroep is en hoe deze doelgroep wordt bereikt, welke markt je wil benaderen en wat de boodschap is. Bureau Hanze onderzoekt op welke kanalen de doelgroep actief is. Na het onderzoek adviseren we welke marketingmiddelen we gaan inzetten en kijken we hoe we daar resultaat uit kunnen halen. Als marketing bureau in Zwolle stellen wij de klantwensen voorop, zodat er succesvolle marketingcampagnes ontstaan.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:

achterdepoorte (1)
Logo-Deurnodig_RGBdienstenpagina
rijschool-hendriks
Snowsports_logo_[Social]dienstenpagina

pruis-schilderwerken
nationale-spoorwegen
ijslander
van-gelder

En 200+ andere klanten in Elburg en omgeving

Wat biedt Bureau Hanze?

Bij Bureau Hanze kun je terecht voor zowel online als offline marketing. Wij werken de gekozen communicatiemiddelen dat perfect aansluit op de doelgroep, want alleen dan bereik je de klant en behaal jij je verkooptargets.
Wij maken je zichtbaar bij de doelgroep door zowel online als offline marketingmiddelen in te zetten, omdat dit de meest effectieve manier is om je doelgroep te bereiken. Wij bieden de volgende online mogelijkheden: webdesign, zoekmachine marketing, conversie optimalisatie en social media marketing. Denk hierbij aan campagnes op Google of advertenties op social media kanalen. Om ook offline zichtbaar te zijn bieden wij de volgende diensten: logo & huisstijl, brochures en magazines, reclamedrukwerk en contentcreatie. Na het inzetten van de middelen analyseren we het resultaat en worden de activiteiten bijgestuurd en geoptimaliseerd.

Wij ontwikkelden huisstijlen voor:

Wat zeggen anderen over ons?

  5 star review  Good and strong service. Gentlemen know their stuff. Are always there for you to get the best out of your online visibility!

  thumb Leoni Wezep

  5 star review  Wij kunnen Bureau Hanze echt aanraden! Bureau Hanze heeft ons logo ontworpen, onze huisstijl uitgewerkt en onze website en bijbehorende webshop gebouwd. In het kort zijn het fijne mensen om mee te werken, ze denken met je mee, zijn altijd te bereiken en verstaan hun vak. Top! Wij gaan voor een langdurige samenwerking.

  thumb Roy Edelmann

  5 star review  Bureau Hanze biedt veel toegevoegde waarde voor ons bedrijf door haar gevoel voor webdesign en ook uitstekende kennis voor marketing strategie. Ze hebben binnen onze organisatie binnen enkele maanden veel bereikt door betrokken en zich als partner op te stellen bij veel marketing en communicatie vraagstukken. Het fijne hierbij is dat het een een eerlijk advies is.

  thumb IJslander Oldebroek

Meer informatie over marketingbureau Zwolle?

Bekijk samen met ons de marketingmogelijkheden in Zwolle. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Elburg. Wil jij meer naamsbekendheid en omzet genereren? Wij helpen je graag met de beste marketinguitingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Laat je informeren over de mogelijkheden van een marketingbureau

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

   
  Direct contact met onze communicatie-adviseur Colin Pelleboer

  085 06 40 200
  colin@bureauhanze.nl
   
  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×