Marketingbureau
Zwolle

Wil je meer klanten genereren of meer producten verkopen op je website? En wil je meer resultaat uit jouw marketinginspanningen? Wij kunnen je daarbij helpen! Bureau Hanze is een marketing bureau in omgeving Zwolle. Wij kunnen helpen met het hoger scoren in Google, social media campagnes of het opzetten van advertentiecampagnes. Wij kijken naar de doelgroep en hoe deze doelgroep het beste wordt bereikt. Door het gebruik van verschillende marketingtechnieken, zorgen wij voor het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van jouw website. Hiermee behaal jij je verkooptargets.

Marketingbureau Zwolle

Marketingstrategie Zwolle

Om de naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten is het van belang om als eerste te starten met het opstellen van doelen. Er wordt samen met jou een plan opgesteld met realistische doelstellingen. In dit plan staat wie de belangrijkste doelgroep is en hoe deze doelgroep wordt bereikt, welke markt je wil benaderen en wat de boodschap is. Bureau Hanze onderzoekt op welke kanalen de doelgroep actief is. Na het onderzoek adviseren we welke marketingmiddelen we gaan inzetten en kijken we hoe we daar resultaat uit kunnen halen. Als marketing bureau in Zwolle stellen wij de klantwensen voorop, zodat er succesvolle marketingcampagnes ontstaan.

Daar kun je vanuit gaan

Jouw nieuwe marketingstrategieën klaar voor meer bereik

Advies en marketingstrategie
Duidelijke doelgroep bepaling
Social media en advertentiecampagnes
Meer naamsbekendheid, conversies en nog meer!

“Marketing specialisten voor jou in Zwolle”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in Zwolle en omgeving

Marketingstrategie van een marketingbureau

Als je de mogelijkheden al kent, wil je misschien direct een marketingbureau aan het werk zetten. Vliegensvlug een social media advertentie op je doelgroep afvuren en de klanten laten binnenstromen. Het resultaat zal je tegenvallen. Waarom? Omdat je strategie ontbreekt. Vergelijk het met de fundering van je huis; je hebt het nodig, anders zakt het in elkaar.

Tijd voor actie

Er gaat een goed doordachte en georganiseerde marketingstrategie aan vooraf. Je hebt een plan nodig waarin je realistische doelen opstelt die haalbaar zijn. Je moet weten wie je wilt bereiken en hoe je ze kunt bereiken. Want wie zegt dat jouw doelgroep op Facebook zit? En weet je eigenlijk wel waar jouw ideale klant naar zoekt als hij Google erbij pakt?

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverd werk

Meer informatie over marketingbureau Zwolle?

Bekijk samen met ons de marketingmogelijkheden in Zwolle. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Elburg. Wil jij meer naamsbekendheid en omzet genereren? Wij helpen je graag met de beste marketinguitingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×